National Geographic Fotoğraf Yarışması 2014 Sonuçlandı

National Geographic Fotoğraf Yarışması” amatör ve profesyonel fotoğrafçıların sonucunu en çok merak ettiği aynı zamanda her yıl çok sayıda katılımın gerçekleştiği fotoğraf yarışmalarından da biridir. Bu yıl düzenlenen “National Geographic Fotoğraf Yarışması 2014” yarışması da yaklaşık 150’den fazla ülkeden gelen 9.289 fotoğrafın değerlendirilmesiyle sonuçlandı.

Bu yıl, “Mekân” kategorisinde mansiyon alan fotoğrafçılar arasında Türkiye’den de bir isim bulunuyor. Yarışmanın Türkiye ayağında “Mekân” kategorisi birincisi olan ve bunun yanı sıra Büyük Ödül’ü de kazanan Aytül Akbaş’ın Kocaeli’nde çektiği fotoğraf, ABD jürisi tarafından da yılın en değerli fotoğraflarından biri olarak seçilmiş oldu.

National Geographic Fotoğraf Yarışması 2014 Kazanan Fotoğrafları

“İnsan” Kategorisi Birincisi ve Büyük Ödül sahibi Brian Yen, Hong Kong

National Geographic Fotoğraf Yarışması 2014 Sonuçları

“Doğa” Kategorisi Birincisi Nicole Cambré, Kuzey Serengeti, Tanzanya

National Geographic Fotoğraf Yarışması 2014 Sonuçları

“Mekân” Kategorisi Birincisi Triston Yeo, Budapeşte, Macaristan

National Geographic Fotoğraf Yarışması 2014 Sonuçları

“Mekân” Kategorisi Mansiyon Aytül Akbaş, Kocaeli

National Geographic Fotoğraf Yarışması 2014 Sonuçla

National Geographic Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın tüm kazanan ve mansiyon alan fotoğraflarına buradan bakabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“National Geographic Fotoğraf Yarışması 2014 Sonuçlandı

  1. Mekan konusunda Aytül Hanımın resmi bence diğerinden çok daha güzel , iyi, kaliteli ve estetik bir fotoğraf. Matematiğe de uygun. Siz ne dersiniz?

Cevap Yazın