“Ne Kadar Nikon’cusun?-4″ Testine Katılın Bilginizi Ölçün ve Hediyelerimizi Kazanma Fırsatı Yakalayın!

Bir Türk Nikon klasiği haline gelen “Ne Kadar Nikon’cusun?” testi bu ay 4. kez sizlerle buluşuyor. Nikon ürünleri ve özelliklerinden oluşturduğumuz bu test sonucunda Nikon’u ve çıkardığı ürünleri ne kadar iyi tanıdığınızı ölçüyor olacaksınız. Çoktan seçmeli 10 sorudan oluşan test sonucunda kendi başarınızı ölçtüğünüz gibi genel katılımcılar arasındaki başarınızı da görüyor olacaksınız.

Özellikle her yeni testte Nikon’un güncel haberlerini çeşitlendirdiğimiz test için aynı şekilde hediye kazanma fırsatına sahip olacaksınız. Test sonucunda 10 sorundan en çok doğru cevabı veren üç takipçimize yapacağımız çekiliş sonucunda, bir kişiye Türk Nikon T-Shirt,

diğer iki kişiye ise makinenizi kolay taşımanızı sağlayan, darbelere dayanıklı su geçirmez Neopren Koruyucu Kılıf hediye edeceğiz.

Kazanmak için yapmanız gereken tek şey soruları cevapladıktan sonra sizinle irtibata geçebileceğimiz e-mail adresinizi yazmak. “Ne Kadar Nikon’cusun?” testine katılmak için https://www.fotopedi.org/soru-cevap linkini takip edebilirsiniz.

Kazanan takipçilerimiz ay sonunda bir sonraki yayınlayacağımız testle birlikte duyurulacaktır.

Küçük bir ipucu en büyük yardımcınız yine Türk Nikon olacaktır. Her sorunun cevabı blog üzerindeki yazılarda bulunmaktadır:-)

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

3 comments on ““Ne Kadar Nikon’cusun?-4″ Testine Katılın Bilginizi Ölçün ve Hediyelerimizi Kazanma Fırsatı Yakalayın!

  1. Ben katildim fakat kazanamasamda parasiyla bu t-shirtten istiyorum bu mumkunmudur.

Cevap Yazın