Ne Kadar Nikoncusun Testi – 4 Çekiliş Sonucu ve Kazananlar Belli Oldu

Tamamen Nikon ürünleri ve özelliklerinden oluşturduğumuz ve çoktan seçmeli 10 sorudan oluşan Ne Kadar Nikon’cusun Testi -3 tamamlanmıştı. Ne Kadar Nikon’cusun soru cevap testine katılan 135 kişiden 10 sorunun tamamına doğru cevap verip hediye çekilişine hak kazanan kişi sayısının 35 olduğunu kapanış yazısında sizlere aktarmıştık.

Bugün Türk Nikon Ne Kadar Nikon’cusun? -4 testinin kazananlarını belirlemek için beklenen çekilişi gerçekleştirdik. Buna göre 10 sorunun tamamına doğru cevap verip başarı sağlayan ve çekiliş sonucunda ilk üç sırayı alan takipçilerimiz aşağıdaki gibidir.

Ne Kadar Nikoncusun Testi – 4 Kazananları

  1. Emine Yumrutaş (bir adet Türk Nikon t-Shirt ödülü kazandı)
  2. Esat Ülkü (bir adet neopren koruyucu kılıf kazandı)
  3. Esra Mulumulu (bir adet neopren koruyucu kılıf kazandı)

Yedekler : Selahattin Anıl Yıldız, Tuncay Özdal, Çetin Başar

                                      

Türk Nikon olarak Ne Kadar Nikon’cusun? -4 testini sunduğumuzda en çok doğru cevabı veren üç takipçimize yapacağımız çekiliş sonucunda, bir kişiye Türk Nikon T-Shirt ve diğer iki kişiye ise makinenizi kolay taşımanızı sağlayan, darbelere dayanıklı su geçirmez Neopren Koruyucu Kılıf hediye edeceğimizi belirtmiştik.

Çekiliş sonucunda yukarıda bu ödülleri kazanan takipçilerimizle iletişime geçip kendilerine en kısa sürede hediyelerini ulaştırmaya çalışacağız.  Öncesinde yukarıda sıralamada belirttiğimiz kişiler bize info [at] fotopedi.org adresinden ya da iletişim sayfamızdan ulaşabilirler.

Ne Kadar Nikon’cusun soru cevap testine katılan tüm Türk Nikon takipçilerine teşekkür ediyoruz. Bir sonraki soru cevap testinde görüşmek üzere…

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın