Ne Kadar Nikon’cusun Testi – 4 Tamamlandı

Geleneksel bir şekilde her ay Türk Nikon Dergi ile beraber sunduğumuz, büyük ilgi gören Ne Kadar Nikon’cusun Testi’nin dördüncüsünü bu ay itibariyle tamamlıyoruz.

Çoktan seçmeli 10 sorudan oluşan ve tamamen Nikon ürünleri ve özelliklerinden oluşturduğumuz Ne Kadar Nikon’cusun testini aylık düzenli olarak hem Türk Nikon Dergi içerisinde hem de Türk Nikon Soru-Cevap köşesinde bulabiliyorsunuz.

Bildiğiniz üzere test sonucuna 10 sorudan en çok doğru cevap veren takipçilerimize, yapacağımız çekiliş sonucunda çeşitli hediyeler vermekteyiz. Bugün tamamlanan 4. testimizle ilgili Türk Nikon üzerinde ayrı bir şekilde çekiliş sonuçlarını ve kazananları sizlere açıklıyor olacağız.

Bugün itibariyle çekiliş için teste katılım tamamlanmış olmasına rağmen, bir sonraki teste kadar soru cevap bölümümüze uğrayıp ne kadar Nikon’cu olduğunuzu test etmeye devam edebilirsiniz. Şimdi yaklaşık 1 ay süren Ne Kadar Nikon’cusun testinin dördüncüsünün katılım oranlarına ve başarı yüzdelerine sıcağı sıcağına bakalım.

Kısaca toparlamak gerekirse 4. Ne Kadar Nikon’cusun soru cevap testine katılan 135 kişiden 10 sorunun tamamına doğru cevap verip hediye çekilişine hak kazanan kişi sayısı 35 olmuş. Sevindirici olan bir nokta ise en yüksek sayıyı 10 doğru cevapta görüyor olmamız. 9 doğru cevaplayan kişi sayısı 19 olurken, 8 doğru cevaplayan kişi sayısı ise 13 olmuş. Diğer doğru cevaplardaki başarı durumuna göre kişi sayısını üstteki grafikte görebilirsiniz.

Türk Nikon olarak Ne Kadar Nikon’cusun? -4 testini sunduğumuzda en çok doğru cevabı veren üç takipçimize yapacağımız çekiliş sonucunda, bir kişiye Türk Nikon T-Shirt ve diğer iki kişiye ise makinenizi kolay taşımanızı sağlayan, darbelere dayanıklı su geçirmez Neopren Koruyucu Kılıf hediye edeceğimizi belirtmiştik. Çekiliş sonucunu ve kazanan takipçilerimizin kimler olduğunu önümüzdeki hafta hem Türk Nikon anasayfasından hem de Türk Nikon Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın