NEKSAV “Gülümse Gülümset” Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

NEKSAV (Nakipoğlu Eğitim Kültür Sanat Vakfı) tarafından düzenlenen “Gülümse Gülümset” fotoğraf yarışması sonuçlandı. Zihinsel engelli öğrencilerin toplumla kaynaşması amacıyla düzenlenen yarışmada Coşkun ARAL, Sinan BEŞE, Kutup DALGAKIRAN, Kayıhan GÜVEN, Hilmi NAKİPOĞLU, Selahhattin SEVİ, ve İhsan YILMAZ’dan oluşan jürinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda Halil İbrahim Ünal birinci olurken, Deniz Kalaycı ikinci, Sevde Nur Tunç üçüncü oldu. Kadir Çivici ise mansiyon kazandı. Yarışmaya katılan 35 fotoğraf Yunus Emre Kültür Merkezi, Çetin Emeç Sanat Galerisi’nde sergilenmektedir.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmalarını merak ediyorsanız tıklayınız.

Birinci: Halil İbrahim ÜNAL

İkinci: Deniz KALAYCI

Üçüncü: Sevde Nur TUNÇ

Mansiyon: Kadir ÇİVİCİ

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın