Niko D750, DF ve Nikon 1 V3 Fotoğraf Makineleri 2015 IF Product Design Awards Ödülünü Kazandı

Nikon D750 ve Nikon Df DSLR modellerinin yanısıra Nikon 1 V3 aynasız fotoğraf makinesi iF Design Award 2015 kapsamında tasarım ödüllerini alan Nikon ürünleri oldu.

iF Design Award 2015’de buu yıl, çeşitli ödül kategorilerinde 53 ülkeden 4783 ürün değerlendirildi ve Product Design Awards (Ürün Tasarım Ödülleri), Communication Design Awards (İletişim Tasarım Ödülleri) ve Packaging Awards (Ambalaj Ödülleri) kategorileri dahil olmak üzere, toplam 1629 ürüne ödül verildi.

nikon-d750-df-1-v3-2015-if-product-design-awards

NIKON DF VE D750 DIJITAL SLR FOTOĞRAF MAKINELERI VE NIKON 1 V3 ALMANYA’DA IF PRODUCT DESIGN AWARDS KAZANDI

Amsterdam, Hollanda, 26 Şubat 2015 Nikon Corporation, Nikon Df ve Nikon D750 dijital SLR fotoğraf makineleri ile Nikon 1 V3 değiştirilebilir objektifli gelişmiş fotoğraf makinesinin iF Product Design Awards 2015’i (iF Ürün Tasarım Ödülleri 2015) kazandığını duyurmaktan mutluluk duyar.

Küresel alanda prestij sahibi iF Design Awards, her yıl dünyanın dört bir yanından üstün tasarım özellikleri gösteren endüstriyel ürünlere ödül veriyor. Bu yıl, çeşitli ödül kategorilerinde 53 ülkeden 4783 ürün değerlendirildi ve Product Design Awards (Ürün Tasarım Ödülleri), Communication Design Awards (İletişim Tasarım Ödülleri) ve Packaging Awards (Ambalaj Ödülleri) kategorileri dahil olmak üzere, toplam 1629 ürüne ödül verildi. Ödül kazananlar belirlenirken tasarım kalitesi, işlevsellik, yenilik derecesi, kullanım kolaylığı ve markalaşma gibi ürün özellikleri değerlendirildi.

iF Product Design Awards alan Nikon ürünleri

Nikon Df

Son derece kolay taşınabilir, kompakt ve hafif bir Nikon FX biçimli dijital SLR fotoğraf makinesi olan Nikon Df, üstün resim kalitesi ile fotoğraf makinesinin kullanımını keyifli bir hale getiren sezgisel kadranı bir araya getiriyor. Df için benimsenen geniş, metal ve mekanik kadranlar, hassas gövde tasarımında ayarların derhal görsel olarak doğrulanabilme özelliğiyle basit kullanım sunar. Ek olarak, fotoğraf makinesi Nikon FX biçimli CMOS görüntü sensörü, EXPEED 3 görüntü işleme sistemi ve 16,2 milyon piksellik etkin bir piksel sayısına sahiptir.

Nikon D750

Nikon FX biçimli dijital SLR fotoğraf makinesi olan D750, 24,3 milyon piksellik etkin bir piksel sayısı sunar ve yeni Nikon FX biçimli CMOS görüntü sensörünün yanı sıra EXPEED 4 görüntü işleme sistemiyle donatılmıştır. Üstün resim kalitesini ve profesyonel modellerin tam ölçekli özelliklerini destekler. Üstelik tüm bu özellikler çok çevik, kompakt, hafif ve ince bir gövdede sunulur. Daha fazla kolaylık için dik açılı LCD ekran ve dahili Wi-Fi® işlevinin benimsendiği ilk Nikon FX biçimli fotoğraf makinesidir.

Nikon 1 V3

Nikon 1 V3 değiştirilebilir objektifli gelişmiş bir fotoğraf makinesidir. AF ile yaklaşık 20 fps (netleme kilitlendiğinde yaklaşık 60 fps’ye kadar) ile dünyanın en hızlı¹ sürekli çekim hızı ve kısa bir çekim gecikme süresiyle hareketli konu izlemede üstün performansıyla gurur duyar. Üstelik tüm bu özellikler kompakt, çevik ve hafif bir gövdede sunulur. Dijital SLR kullanıcılarına tanıdık gelecek bir çalışma sistemi sunar. Ayrıca her açıdan esnek çekime olanak tanıyan dik açılı LCD ekranın yanı sıra basit ve sezgisel kullanımı destekleyen dokunmatik ekrana sahiptir. Ek olarak, Nikon 1 V3 kullanıcıların yüksek kaliteli görüntüleri kolaylıkla aktarmasını sağlayan dahili Wi-Fi® işlevine sahiptir.

¹ 26 Şubat 2015’ten itibaren bulunabilen, değiştirilebilir objektifli dijital fotoğraf makineleri arasında. Nikon araştırmasına dayanır.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın