Nikon 1 J2 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon kameralara ait Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını sunmaya devam ediyoruz. Nikon kameralarımızı daha iyi tanımak ve böylece onları daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar makinemizi kullanmaya başlamadan önce mutlaka okumamız gereken kitapçıklardır. İnanın kullanıma ilişkin aklınıza gelen birçok sorunun cevabı bu sayfalarca hazırlanmış kitapçıklarda bulunmaktadır. Kullanıcı olarak tek yapmanız gereken okuduklarınızı bir yandan uygulamak olacaktır.

Nikon kullanım kılavuzları serimizde bugün, Nikon’un aynasız kameralarından biri olan Nikon 1 J2 için hazırlanmış Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını paylaşıyor olacağız. Her zaman olduğu gibi öncesinde Nikon 1 J2′nin özelliklerini kısaca hatırlayalım.

nikon1-j2

Nikon 1 J2 Özellikleri

Nikon1 J2, bir önceki Nikon 1 fotoğraf makinesinden elde edilen performansa ek olarak tasarım ve kullanım açısından birçok ilerleme sunar. Zarif metal tasarımı, kullanıcıların farklı kişiliklerine uyum sağlaması amacıyla altı farklı renk seçeneğine sahiptir. Dört orijinal çekim moduna, toplam sekiz seçenekten arzu edilen çekim görünümünü kolayca belirlemeyi sağlayan gece manzarası modunu da içeren yeni bir yaratıcı mod eklenmiştir. Dahası Nikon1 J2, uygulanabilir lensler üzerinde bulunan kilitlenebilir tuş kullanılarak açılıp kapatılabilir. Monitör görüş netliği, yüksek çözünürlüklü 921k-dot LCD monitör ile yükseltilmiştir.

Nikon J2 ile birlikte,aynı zamanda CX format uyumlu 1 NIKKOR 11-27.5 mm f/ 3.5-5.6 2,5x standart zoomlu lensini de sunmaktadır ( 35 mm formatında 30- 74 mm bakış açısına eşdeğer). 1 NIKKOR 11-27.5 mm f/ 3.5-5.6 2,5x standart zoomlu lens 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 standard zoomlu lense göre daha kolay taşınabilirlik için daha hafif ve küçüktür.

Aynı zamanda Nikon, J1 ve J2 ile uyumlu olan yeni sualtı kılıfı WP-N1 modelini de gururla tanıtımını yapmaktadır.Bu aksesuar, video kaydı sırasında yüksek çözünürlüklü hareketsiz görüntüleri yakalama yeteneği ile sualtı çekimlerinde asla kaçırılmayan mükemmel fotoğraf fırsatını sunarak kullanıcıların daha fazla keyif almalarını sağlar.

nikon_1_j2_kullanim_kilavuzuNikon 1 J2 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon’un Avrupa destek sitesi tarafından Nikon 1 J2 Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzları yayınladı. Bu her iki dildeki kullanım kılavuzuna tüm Nikon ürünleri için özel hazırlamış olduğumuz “Nikon Kullanım Kılavuzları” sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın