Nikon 1 J2 ve Coolpix P7700 Destekli Nikon Capture NX 2.3.4 Duyuruldu

Nikon’un yaklaşık $135 civarında olan yazılımı Capture NX’in 2.3.4 versiyonu duyuruldu. Yeni kameralara sunduğu destekle Nikon’un fotoğraf düzenleme yazılımı Capture NX2’nin yeni versiyonundaki değişiklikler aşağıdaki gibi şekilleniyor.

Nikon’un 1 serisine yeni eklediği Nikon 1 J2 ve Coolpix’lerin yeni amiral gemisi olarak duyurulan Nikon Coolpix P7700 ile çekilen RAW fotoğraflar için Capture NX desteği gelmiş oldu.

Kameranın otomatik distortion kontrol fonksiyonu etkin bir şekildeyken çekilen RAW fotoğraflar açılıp düzenlenmek istendiğinde bazen NX2 beklenmedik bir şekilde kendini kapatıyordu. Bu sorun çözüldü. Mac kullanıcıları için bir not ise artık Mac OS X için 10.5 versiyon desteği kaldırıldı.

Bir diğer yazılım güncellemesi ise yine Nikon 1 J2 için NEF Codec tarafında oldu. Nikon NEF Codec v1.15.0 versiyonu indirerek yazılımınızı güncelleyebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın