Nikon 1 S2 Aynasız Fotoğraf Makinesi Duyuruldu

Nikon bugün aynasız fotoğraf makinesi Nikon 1 S2 modelini resmi olarak duyurdu. Nikon 1 sistem fotoğraf makineleri serisini S2 ile genişleten Nikon, kolay kullanılabilen ve göze hoş gelen görünümüyle her anı fotoğraflamak isteyenlere hitap ediyor.

Nikon’un gelişmiş karma otomatik netleme sistemi yanısıra EXPEED işlemci ve 14,2 megapiksel çözünürlüklü CMOS sensör ile duyurulan Nikon 1 S2 aynasız fotoğraf makinesi aynı zamanda ISO 200-12800 arasında ISO hassasiyeti sunuyor. Nikon 1 S2 ek olarak 20 fps sürekli çekim hızı, Full HD 1080/60p video kaydı gibi özellikleri sunuyor.

MicroSD kartlar ile uyumlu olan ve opsiyonel olarak Wu-1a kablosuz adaptör ile Wi-Fi özelliğine kavuşabilen yeni Nikon 1 S2 aynasız fotoğraf makinesi Haziran ayında yurtdışında satışa sunulacak.  Nikon S2’nin 1 serisinde 11-27.5mm F3.5-5.6 lens ile satış fiyatı $449.95 ve aynasız fotoğraf makinesi siyah, beyaz, kırmızı ve sarı renklerde raflarda yerini alacak. Daha fazla bilgi için bkz. Nikon 1 S2 sayfası.

Nikon 1 S2 Aynasız Fotoğraf Makinesi Duyuruldu

nikon-1-s2-mirrorless-camera

 

Nikon 1 S2 Aynasız Fotoğraf Makinesi Temel Özellikler

Büyük 14,2 megapiksel CMOS sensör: Hızlı CX biçimli sensör, optik sensör koruyucu filtre olmadan tasarlanmıştır. En ince ayrıntıları bile keskin bir biçimde yakalar ve pürüzsüz, net görüntüler elde etmenizi sağlar.

ISO 200–12800: Otomatik ISO 200-6400 aralığındadır ve hassaslığı 12800’e çıkarabilirsiniz. İleri düzey kumlanma azaltma ayarı, ISO 12800’de çekim yapılırken kumlanmayı azaltır.

EXPEED 4A: Yüksek hızda göz alıcı resimler ve HD filmler çekmenizi sağlar.

Kolay kullanım: Hız, hassaslık ve akıllı otomatik işlevler. Fotoğraf makinesi 7,5 cm’lik (3,0 inç) 460k nokta LCD ekrana, sezgisel menülere ve iyi konumlandırılmış düğmelere sahiptir.

Gelişmiş karma AF: 135 noktalı AF sistemi. İnanılmaz bir hız ve hassaslıkla aksiyona kilitlenen 73 kademe aksiyon noktasına sahiptir.

Işık hızında fps: Sürekli AF ile 20 fps’yi bulan hızlarda ona kadar; netlemeyi ilk karede sabitleyerek de 60 fps’yi bulan bir hızda RAW biçimli görüntü çekin.

Film büyüsü: 60p kare hızlarında Full HD (1080p) filmler (en boy oranı 16:9) çekin. Elektronik VR, 1080/30p veya 720/30p’de bulanıklık içermeyen HD filmler çekmenize olanak sağlar ve 400 fps ya da 1200 fps hızda çok ağır çekimle kayıt yapabilirsiniz.

Film çekimi sırasında fotoğraf: Film çekimi sırasında yalnızca deklanşöre basarak yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebilir veya koşullar en uygun hale geldiğinde otomatik olarak fotoğraf çeken Otomatik Görüntü Yakalama sistemini kullanabilirsiniz.

Sinematik film modları: Ağır Çekim, Hızlı Çekim, Sıçramalı Kesme ve 4 Saniyelik Film.

Canlı Görüntü Kontrolü: Hareketi kolayca dondurun, ışığı düzeltin veya arka planları bulanıklaştırın ve istediğiniz görüntüyü yakaladığınız anda fotoğrafı çekin.

Nikon 1 yenilikleri: En İyi Anı Çekme (yeni Etkin Seçim, ve Akıllı Fotoğraf Seçici ile) ve Hareketli Enstantane Çekim.

Yaratıcı Palet: Fotoğraf makinesinin çoklu seçicisini kullanarak çekim yapmadan önce fotoğraflarınıza sanatsal, stüdyo kalitesinde filtreler uygulayın.

Taşınabilir Nikon 1 tarzı: Cesur, güzel ve kusursuz derecede minimal. Oldukça küçük ve hafif gövde modern buz beyazı, mat siyah, ruj kırmızısı ve güneş sarısı renklerinde sunulmaktadır.

1 NIKKOR kit objektif: Ultra ince 1 NIKKOR 11–27.5mm f/3.5–5.6 zoom objektifle en beklenmedik anları bile kusursuz bir biçimde yakalayın.

WU-1a Kablosuz Mobil Adaptör: Bu isteğe bağlı adaptör, yüksek kaliteli Nikon 1 çekimlerini anında paylaşabilmek üzere bir akıllı cihaza aktarmanıza olanak sağlar.

Seçilen isteğe bağlı aksesuarlar:

– WP-N3 Su Geçirmez Kılıf: 45 m derinlikte çekime devam edin. 1 NIKKOR VR 10–30mm PD-ZOOM objektif veya 1 NIKKOR 11–27.5mm objektif takılı Nikon 1 J4 ya da Nikon 1 S2’ye uyum sağlar.
– SB-N10 Sualtı Speedlight Flaş Birimi: Bulanık su altı ortamlarına güçlü ışık patlamaları eklemenizi sağlayan kompakt flaş birimi.
– Nikon 1 gövde kılıfları ve gövde kılıfı setleri: Fotoğraf makinesini veya takılan objektif ile birlikte fotoğraf makinesini koruyun. Gövde çantasından çıkarmadan çekim yapabilirsiniz ve her gövde çantasında çekim sırasında sıkıca tutulabilecek şekilde biçimlendirilmiş bir tutma yeri vardır.
– FT1 Objektif Yuvası Adaptörü: Nikon 1 fotoğraf makinenize NIKKOR D-SLR objektif takmanıza olanak tanır.

Birlikte sunulan aksesuarlar:

– EN-EL22 Şarj Edilebilir Li-ion Pil
– MH-29 Pil Şarj Cihazı
– View NX2 fotoğraf yazılımı

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın