Nikon 1 V2 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon kameralara ait Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını sunmaya devam ediyoruz. Nikon kameralarımızı daha iyi tanımak ve böylece onları daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar makinemizi kullanmaya başlamadan önce mutlaka okumamız gereken kitapçıklardır. İnanın kullanıma ilişkin aklınıza gelen birçok sorunun cevabı bu sayfalarca hazırlanmış kitapçıklarda bulunmaktadır. Kullanıcı olarak tek yapmanız gereken okuduklarınızı bir yandan uygulamak olacaktır.


Nikon kullanım kılavuzları
serimizde bugün, Nikon’un aynasız kameralarından biri olan Nikon 1 V2 için hazırlanmış Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını paylaşıyor olacağız. Her zaman olduğu gibi öncesinde Nikon 1 V2’nin özelliklerini kısaca hatırlayalım.

Nikon 1 V2 Özellikleri

Nikon 1 serisi aynasız kameralardan V serisinin son üyesi olan V2, yerleşik bir elektronik vizör (EVF) ve flaş ile inanılmaz kompakt ve hafif fotoğraf makinesidir. Nikon 1 V2, D-SLR’den daha rahat taşınılabilir, kompakt ve güvenli fotoğraf makinesi beklentisi olan Dijital SLR fotoğraf makinesi kullanıcıları için tasarlanmıştır. Aynı zamanda Nikon 1 V2,bir kompakt dijital fotoğraf makinesinden daha gelişmiş yönleri olması ve yine de otomatik çekim özellikleri olması beklentisinde olan ama yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak için farklı çekim özellikleri deneyimlemek isteyen kullanıcılar için uygundur.

Nikon 1 V2 yeni EXPEED 3A görüntü işleme motoru kombinasyonu, süper yüksek hızlı AF CMOS görüntü sensörü ve 14.2 milyon piksel efektif piksel sayısı ile daha yüksek piksel sayısı, daha hızlı ve daha yüksek performans sağlar. Diğer büyük ölçüde gelişmiş fonksiyonları ve özellikleri gelişmiş bir karma AF sistemi, Hareket Anlık, Akıllı Fotoğraf Seçici ve full HD video kayıt bulunmaktadır. Güçlü özelliklerinin arasında elektronik vizör (EVF) bulunmaktadır; Kullanıcının, Değişen kamera ayarları efektlerinin çekim öncesinde kamera monitöründen ön izlemesine olanak sağlayan Canlı görüntü kontrolü; ve hareketsiz görüntülerin kısa bir sekansını yakalayan ve ağır çekim şekilde geri oynatan yeni bir ağır görüntü fonksiyonu – kullanıcı kaydetmek için en iyi kareyi seçebilir- bulunmaktadır.  Diğer gelişmiş fonksiyonları ve özellikleri arasında gelişmiş bir karma AF sistemi, Motion Snapshot, Akıllı Fotoğraf Seçici ve full HD video kayıt bulunmaktadır.

Dahası, kablosuz mobil adaptör WU-1b Nikon 1 V2 (ayrı satılır) akıllı cihazlar ile bağlanma olanağı verir. Böylece kullanıcılar daha önce akıllı cihaz kameralar aracılığıyla mümkün olmayan yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını bozulmadan kolayca yükleyebilir ve arkadaşlarıyla, aileleriyle sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla paylaşabilirler.

nikon_1_v2_kullanim_kilavuzuNikon 1 V2 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon’un Avrupa destek sitesi tarafından Nikon 1 V2 Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzları yayınladı. Bu her iki dildeki kullanım kılavuzuna tüm Nikon ürünleri için özel hazırlamış olduğumuz “Nikon Kullanım Kılavuzları” sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Nikon 1 V2′ye ait kullanım kılavuzunu okurken bir önceki versiyonu olan Nikon 1 V1 ile özelliklerinin karşılaştırmasını bu link üzerinden okuyabilirsiniz. Yine sizlere yol gösterici olması ve kafanızdaki soru işaretlerini gidermesi açısından “Nikon 1 V1 İncelemesi” yazımızı okuyabilirsiniz.

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın