Nikon 1 V2 Yıl Sonuna Doğru Duyurulabilir

Nikon için 2012 yılının bittiğini düşünenler için şimdiden yanıldıklarını söyleyebiliriz. Nikon’un 2012 yılındaki kamera duyuruları henüz bitmedi. Yıl sonuna doğru bir duyuru daha yapması beklenen Nikon’un, aynasız kameralarından Nikon 1 serisindeki V1 için yeni Nikon 1 V2’yi sunması bekleniyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde Nikon 1 J2 ile ilk yenilenmeyi yaşayan Nikon’un aynasızları, V2’nin gelmesiyle beraber yaklaşık bir sene önce ilk defa duyurulmasından bu yana Nikon 1 serisi aynasız kameralardan ikisi de güncellenmiş olacak. Aynı J2 gibi V2 ile beraber V1’e göre küçük değişiklik ve eklemelerin olacağı yeni kameranın duyurulacağı söylentisi geçtiğimiz günlerde V1’in fiyatında ciddi bir düşüş olmasına sebep olmuştu.

2013 CES fuarı öncesinde duyurulması beklenen Nikon 1 V2 ile beraber Nikon’un bir DX format kamera süprizini beklemek hiç de yanlış olmayacaktır.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın