Nikon 100. Yıl Dönümü Hatıra Modelleri Sunuldu

Nikon, 25 Temmuz 2017 tarihindeki 100. yıl dönümünü kutlamak amacıyla hatıra model ve ürün yelpazesini duyurdu. 

1917 yılında Nippon Kogaku K.K. olarak faaliyete başlamasından bu yana Nikon, dünyaya optik ve hassasiyet teknolojilerinin sınırlarını zorlayan benzersiz ürünler sundu. 100. Yıl Dönümü logosunun yanı sıra özel kaplamalar ve ayrıntılarla donatılan Yıl Dönümü ürün yelpazesinde Nikon’un iki amiral gemisi dijital SLR fotoğraf makinesi, f/2.8 maksimum diyaframlı objektif serisinden üstün NIKKOR objektif, üç NIKKOR objektiften oluşan özel bir set ve son olarak da üç dürbünün hatıra sürümleri yer alıyor.

Hatıra ürünlerinin özel bir koleksiyonu da kullanıma sunulacaktır. Daha fazla bilgi için 100. Yıl Dönümü sitesini ziyaret edebilirsiniz.

D5 100. YIL DÖNÜMÜ SÜRÜMÜ

D5, Nikon’un amiral gemisi dijital SLR fotoğraf makinesidir. Amiral gemisi modelin mirasını taşıyan bu sürümde koyu metalik gri kaplama ve Nikon’un uzay çalışması ve araştırmalarına katkılarını hatırlatan bir damga bulunuyor. Bunu ayrıntılarıyla anlatan bir yıl dönümü kitapçığı da yer alıyor.

D500 100. YIL DÖNÜMÜ SÜRÜMÜ

Metalik gri kaplama ve hatıra logosuyla, 100. Yıl Dönümü Sürümü, zarafeti fotoğraf mükemmelliğiyle bir araya getiriyor. Logo ve seri numarası taşıyan özel metal bir kutuda gelen ürün, yine logo kabartmalı özel bir gövde kapağı ve deri askı içeriyor.

NIKKOR 70-200E 100. YIL DÖNÜMÜ SÜRÜMÜ

AF-S NIKKOR 70-200 mm f/2.8E FL ED VR’nin bu kutlama sürümü, iç kısmını oluşturan eşsiz cam elemanların yanı sıra özel ayak ve kılıf ile birlikte geliyor ve objektifin karakteristik işlemesine nasıl ulaştığını hissettiriyor.

NIKKOR TRIPLE F2.8 ZOOM LENS SET SETI 100. YIL DÖNÜMÜ SÜRÜMÜ

NIKKOR objektifler Nikon’un optik teknolojileriyle eş anlamlı hale geldi. Bu Yıl Dönümü setinde, NIKKOR adını en iyi temsil eden üç adet f/2.8 maksimum diyaframlı zoom objektifine sahip geniş açılı AF-S NIKKOR 14-24 mm f/2.8G ED, normal AF-S NIKKOR 24-70 mm f/2.8E ED VR ve telefoto AF-S NIKKOR 70-200 mm f/2.8E FL ED VR bulunuyor. Aynı hatıra seri numarası üç objektife de işlenmiştir.

WX 7×50 IF VE WX 10×50 IF 100. YIL DÖNÜMÜ SÜRÜMLERI

Yeni, ultra geniş görüş alanı sunan WX serisinin (WX 7×50 IF, WX 10×50 IF) bu sürümlerinde, merkez gövdenin üst kısmına özel bir seri numarası damgalanırken, Yıl Dönümü logosu hem dürbünün merkez gövdesinin alt kısmına hem de genelde ürünle birlikte sunulan askıyla birlikte gelen özel bir WX deri askıya basılmıştır. Bu ürünlerin toplam sayısı yüz ile sınırlı olacaktır (7×50 ve 10×50 olarak).

8×30 E II 100. YIL DÖNÜMÜ SÜRÜMÜ

Bu, piyasaya çıktığından bu yana yıllar içinde birçok kişinin severek kullandığı geleneksel ve klasik tasarıma sahip bir dürbün olan 8×30E II’nin Nikon tarafından tasarlanmış hatıra sürümüdür. Bu sürüm, hatıra logo ve özel metalik gri kaplamaya sahiptir. Ayrıca özel bir askı ve kılıf ile birlikte gelir.

100. YIL DÖNÜMÜ HATIRA ÜRÜNLERI

NIKON 100. YIL DÖNÜMÜ KRISTAL KREASYONLU NIKON MODELI

İkonik Model I adıyla 1948 yılında üretilmiş ilk Nikon 35 mm fotoğraf makinesinin, dünyanın önde gelen kristal üreticisi Swarovski* tarafından tasarlanan zarif kristal bir reprodüksiyonudur.

NIKON 100. YIL DÖNÜMÜ ROZET KOLEKSIYONU

Bu yaka rozeti koleksiyonu, Nikon’un en tarihi ve popüler ürünlerinin yanı sıra geçtiğimiz asırda kullanılan şirket logosunu yansıtıyor.

NIKON 100. YIL DÖNÜMÜ MINYATÜR NIKON F FOTOĞRAF MAKINESI

Nikon’un ilk amiral gemisi modeli ve tüm dünyadaki tek objektif yansıtmalı fotoğraf makineleri için standardı belirleyen fotoğraf makinesi tarihi Nikon F, aslına uygun şekilde bu 1/2 ölçekli modelde yeniden üretildi.

NIKON 100. YIL DÖNÜMÜ PREMIUM FOTOĞRAF MAKINESI ASKISI

Daha fazla kullanım ve dayanıklılık sunan en iyi İtalyan derisinden üretilmiştir.

via Nikon 100th Anniversary Commemorative Models

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın