Nikon 1’e Renk Geliyor

Pimpyourcam.com adlı bir web sitesi “hayat çok renkli neden sıkıcı siyah bir kamera kullanarak hayatı fotoğraflıyorsunuz” diyerek fotoğraf makinesi gövde ve lensleri özelleştirmek için yeni ve benzersiz yöntem uyguluyor. Genellikle mat siyah veya tek renkli görmeye alışık olduğumuz kameralarımızı kişiselleştirme fırsatı veren bu yöntem sayesinde Nikon 1 aynasız kamera almayı düşünenler için de benzersiz bir fırsat sunuyor.

Bu projenin fikir babaları Fotoğrafçı Jens Brüggemann ile airbrush sanatçısı Torsten Rachu, eşi olmayan tekil tasarımlar satarak kişiye özel Nikon 1 kameralar ortaya çıkaracaklar. Yayınlanan basın bülteninde çok yakın bir süre içinde internet üzerinden ve bazı özel mağazalardan sipariş alacaklarını söyleyen Pimpyourcam.com, sipariş alındığı an o tasarımın satıştan kaldırılacağını da ayrıca belirtiyor. İnternet sitesi bir süre sonra ise insanların kendi tasarımlarını yapma imkanı yanında hatta şirket logolarını dahi kullanmasına olanak vermeyi hedeflemektedir.

Aşağıdaki etkileyici birkaç örneği inceleyebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“Nikon 1’e Renk Geliyor

  1. Avatar for İlker Laçalar

    Sinan İŞLER

    keşke yapsalarmış ama yapmadılar viral bir haber olarak kaldı 🙂

Cevap Yazın