Nikon Aynasız APS-C Kamera için Lens Patenti Aldı

Nikon yeni aynasız kameralarını ve lenslerini 08 Ocak 2013’te CES 2013 etkinliğinde duyurabilir ve bu iki yeni aynasız kameraya ek olarak yine aynasız kameralar için iki yeni lensin de bu duyuruda yapılmasını bekliyoruz. Nikon’un 2013 yılı planlarını konuşurken ağırlıklı olarak aynasız kameralardan ve buna uyumlu olabilecek lenslerden daha sık bahsetmeye başladık.

Nikon bunu destekler nitelikte Japonya’da aynasız APS-C kamera için yeni bir patent aldı. Nikon’un almış olduğu 2012-220827 nolu patent içeriğinde tanıdık bir kit lens ismini görebiliyoruz. Alınan patent Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 lens için ama bu lensin aynasız APS-C kamera tabanlı dizayn edileceği belirtiliyor. Nikon’un aynasız kameralar üzerine daha çok eğildiğini ve özellikle bu haberlerin 2013 yılında duyurulabilecek yeni bir aynasız kamerayı işaret ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

nikkor-18-55-patent

Nikon’un yeni patentiyle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın