Nikon Coolpix S800c Kompakt Fotoğraf Makinesi için Firmware Güncellemesi 1.3 Duyuruldu

Google’ın Android işletim sistemine sahip Nikon Coolpix S800c kompakt makinesi bir akıllı telefon üzerindeki tüm sosyal paylaşım görevlerini basit bir şekilde yerine getirmektedir. Nikon COOLPIX S800c dijital kompakt fotoğraf makinesi ile sadece bir kaç dokunuşla sosyal ağlara bağlanabilir, çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videolarınızı sosyal ağlardaki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

16 megapiksel çözünürlük, 10x optik zoom ve dahili Wi-Fi özelliği ile duyurulan Nikon Coolpix S800c için yeni bir firmware güncellemesi yayınlandı. Nikon, Coolpix S800c için duyurduğu yeni yazılım güncellemesi ile kameranın Wi-Fi ayar menüsünde bazen ortaya çıkan “Not in Range” mesaj hatasının çözülmüş olduğu belirtiliyor.

nikon-coolpix-S800c

An issue that sometimes caused the text “Not in range” to be displayed and prevented connection to an available Wi-Fi network displayed under Settings>Wireless & networks>Wi-Fi settings has been resolved.

İndirmek için tıklayın – COOLPIX S800c Firmware Update 1.3

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın