Nikon Coolpix S800c Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon dijital fotoğraf makinelerine ait Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını sunmaya devam ediyoruz. Nikon kameralarımızı daha iyi tanımak ve böylece onları daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar makinemizi kullanmaya başlamadan önce mutlaka okumamız gereken kitapçıklardır. İnanın kullanıma ilişkin aklınıza gelen birçok sorunun cevabı bu sayfalarca hazırlanmış kitapçıklarda bulunmaktadır. Kullanıcı olarak tek yapmanız gereken okuduklarınızı bir yandan uygulamak olacaktır.

Nikon kullanım kılavuzları serimizde bugün Nikon’un Google Android işletim sistemine sahip modeli Nikon Coolpix S800c için hazırlanmış Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını paylaşıyor olacağız. Öncesinde Nikon’un  kompakt kameradan daha fazlasını sunan still serisinin bu üyesinin özelliklerini kısaca hatırlayalım.
nikon_coolpix_s800c

Nikon Coolpix S800c Özellikleri

16 megapiksel çözünürlük, 10x optik zoom ve dahili Wi-Fi özelliği ile duyurulan Nikon Coolpix S800c ayrıca dahili GPS modülünü bünyesinde barındırmaktadır. Nikon Coolpix S800c Google’ın açık kaynak kodlu işletim sistemi Android ile birlikte çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anında Android’in global paylaş düğmesiyle sosyal ağlara gönderebiliyor. Nikon Coolpix S800c ile gelen Wi-Fi modülü ile internete bağlanabilir ve dokunmatik ekran aracılığıyla fotoğraflarınızı ister eposta ile gönderebilir, ister twitter hesabınıza yükleyebilir, isterseniz myPictureTown’a gönderebilirsiniz. 111 x 60 x 27 mm boyutlara ve 184 gram ağırlığa sahip olan S800c ile internette dolaşmak ve arkadaşlarınızla fotoğraf makineniz üzerinden sohbet etmek artık mümkündür.

Nikon Coolpix S800c Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

ikon’un Avrupa destek sitesi tarafından Nikon Coolpix S800c Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzları yayınladı. Bu her iki dildeki kullanım kılavuzuna tüm Nikon ürünleri için özel hazırlamış olduğumuz “Nikon Kullanım Kılavuzları” sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın