Nikon D2300 DSLR Fotoğraf Makinesi İlk Dedikodular

Nikon’un bu ilkbahar’da duyurması beklenilen yeni DSLR fotoğraf makinesinin adı Nikon D2300 olabilirmiş. Evet dedikodular bu sefer Nikon’un giriş seviyesinde yaratmayı düşündüğü yeni segmentle ilgili.

Nikon D2300 DSLR fotoğraf makinesinin giriş seviyesinde mevcut Nikon D3x00 serisinin altında konumlanması, oldukça hafif ve küçük gövde yapısıyla DSLR havasında kompakt bir şekilde sunulması bekleniyormuş. Hatta gelen ilk dedikodular arasında optik vizörü olmayan en küçük DSLR fotoğraf makinesi ünvanını da alabilirmiş.

Nikon D2300 DSLR Fotoğraf Makinesi İlk Dedikodular

nikon-d3100-camera

Bildiğiniz üzere Canon’un geçen sene duyurduğu ve ülkemizde Canon EOS 100D olarak satışa sunulan dünyanın en küçük DSLR fotoğraf makinesine benzer ve rekabet edebilecek şekilde konumlanması düşünülen Nikon D2300 için özellikler şimdilik bu kadar. D2300’ün 290 gram ağırlığında olması ve Mayıs 2014 gibi duyurulması bekleniyormuş.

Eğer Nikon bu sene D2300 gibi yeni bir DSLR fotoğraf makinesi duyurursa 2014 yılında üç farklı DSLR kamera şimdiden merceğe girmiş oluyor. Bunlar zaten geliştirmesine başladığı ve yakında duyurulması beklenilen Nikon D4s ve bu sene yaz sonu, sonbahar gibi Photokina 2014 öncesi duyurulması beklenilen Nikon D7200.

via NR, DCN

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın