Nikon D4 Profesyonel Fotoğraf Makinesi için Aquatica AD4 Su Altı Haznesi Duyuruldu

Su altı haznesi ve aksesuarları üreten Aquatica firması, Nikon’un profesyonel dijital SLR fotoğraf makinesi Nikon D4 için su altı haznesini duyurdu. AD4 adıyla duyurulan Aquatica su altı haznesi sayesinde Nikon D4 fotoğraf makinesi suyun altında 90 metreye kadar fotoğraf çekebiliyor. Aquatica A4 housing yanda tutma kolları sayesinde suyun altında kolay tutuş imkanı sağlarken, eğer istenirse yükseltilip 130 metre derinliğe kadar inebiliyor.

Housing olarak bilinen ve su altında fotoğraf çekmek isteyenler için kameranın fonksiyon butonlarını maksimum seviyede kullanılabilecek şekilde fotoğraf makinesini saran su altı hazneleri sayesinde belirli bir derinliğe kadar fotoğraf çekilebiliyor.

Nikon D4 profesyonel fotoğraf makinesinin neredeyse bütün fonksiyonlarını kullanabildiğiniz AD4 su altı haznesi sayesinde 1500 dalışa kadar kullanım mümkün. Aquatica AD4 su altı haznesi [housing] satış fiyatı ise $4590 olarak belirlenmiş. Ürünün çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Aquatica-AD4-nikon-d4

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın