Nikon D4S Donanım Yazılımı Sürüm 1.32 Duyuruldu

Nikon’un tam kare gövdelerde üst seviyede yer alan profesyonel fotoğraf makinesi Nikon D4s için yeni donanım yazılımı sürüm 1.32 yayınlandı.

Nikon’un D4s için duyurduğu C donanım yazılımı sürüm 1.32 güncellemesi ile giderilen sorunların detaylarını ve indirme linkini yazının devamında bulabilirsiniz.

Nikon D4s özellikleri arasında ise 16.2 megapiksel FX-format CMOS sensor, EXPEED 3 görüntü işlemci, 51 nokta AF sistemi, ISO 100 – ISO 12,800 arası doğal ISO başarımı ve 10 fps sürekli çekim hızını sayabiliriz.

Nikon D4S “C” Donanım Yazılımı Sürümü 1.32 Detayları

Bir firmware güncellemesi yayınlandığında bu tarz yazılımların kullandığınız dijital SLR kameraya nasıl yükleneceğini adım adım açıklamaya çalıştığımız yazıdan faydalanarak güncellemeyi yapabilirler. bkz. Kameramızın Firmware (Donanım Yazılımı) Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Nikon D4S Donanım Yazılımı Sürüm 1.32 Duyuruldu

“C” Donanım Yazılımı Sürümü 1.31 İle 1.32 Arasındaki Değişiklikler

  • • RAW+JPEG fotoğraflar XQD ve CompactFlash kart yuvalarının her ikisine de yazma özelliği etkin kartlar yerleştirilmiş halde. ÇEKİM MENÜSÜ içindeki İkincil yuva işlevi için RAW birincil – JPEG ikincil seçilmiş halde ve AYARLAR MENÜSÜ içindeki  > Seçenekler > Otomatik gönder öğesi için Açık seçilmiş halde çekildiğinde nadir durumlarda meydana gelen aşağıdaki sorunlar çözüldü.
    • – Fotoğraf makinesi bazen kullanıcılar (1) bekleme zamanlayıcısını etkinleştirmeden deklanşöre sonuna kadar basıp ardından (2) zamanlayıcının sona ermesine izin verdikten ya da fotoğraf makinesini ilk önce zamanlayıcıyı etkinleştirmeden kapattıktan sonra fotoğraf makinesi bazen yeniden başlatıldığında donuyordu.
    • – Bekleme zamanlayıcısı kapalı halde çekime başlamak için deklanşöre sonuna kadar basıldığında ilk çekim bazen ne aktarım için işaretleniyor ne de yükleniyordu.

Nikon D4s Yazılım Güncellemesi C 1.32 indirme linki

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın