Nikon D4s DSLR Fotoğraf Makinesi Duyurusu 25 Şubat’ta Bekleniyor

Nikon’un bu sene CES 2014 etkinliğinde geliştirme haberini duyurduğu üst seviyede konumlanacak yeni “HD-SLR” fotoğraf makinesi Nikon D4s için artık resmi duyuru tarihi geldi diyebiliriz. Son gelen dedikodulara göre Nikon D4s DSLR fotoğraf makinesi 25 Şubat’ta resmi olarak duyurulacak.

Nikon’un yeni HD-SLR fotoğraf makinesi Nikon D4S CP+ 2014 show süresince görüntülenmeye devam etti. Yurtdışında önemli satış dükkanlarında listelenen Nikon D4s’in 24 megapiksel 36.0×23.9mm CMOS Sensor, 11 fps sürekli çekim hızı ve 51 nokta AF sistemi ile gelmesi bekleniyor. Bkz. Nikon D4s Özellikleri

Bkz. Nikon D4s ile Çekilmiş Fotoğraflar [Sochi 2014]

Nikon D4s DSLR Fotoğraf Makinesi Duyurusu 25 Şubat’ta Bekleniyor

nikon-d4s-announcement-price

Nikon D4s dağıtımına ise Mart ayı ya da en geç Nisan başı gibi başlanacakmış. Nikon D4s satış fiyatının ise İngiltere’deki bazı fotoğraf dükkanlarında şimdiden £5,995.00 olarak listelendiğini söyleyebiliriz.

via DCNNR

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın