Nikon D4S Profesyonel “HD-SLR” Fotoğraf Makinesi Yakında Geliyor

Nikon’un üst seviyede konumlanacak yeni bir DSLR fotoğraf makinesinin geliştirme haberinin CES 2014 süresince olabileceğini dün sizlere aktarmıştık. Nikon D4s profesyonel HD-SLR fotoğraf makinesi için geliştirme sürecinin başlayacağının duyurusu bugün resmi olarak yapıldı.

Nikon D4s için henüz yayınlanmış bir görüntü bulunmuyor ve yeni üst seviye kamera sadece CES 2014 etkinliğinde sergilenecekmiş. Muhtemelen fuardan ilk görüntüleri yakın zamanda paylaşılmaya başlayacaktır. Nikon D4s için yapılan duyuruda profesyonel HD-SLR fotoğraf makinesinin “gelişmiş fotoğraf kalitesine“, “yeni bir görüntü işleme motoruna” ve hepsinden önemlisi “daha gelişmiş bir otomatik netleme (AF) performansına” sahip olacağı belirtiliyor.

Ayrıca Bkz. Nikon D4S “HD-SLR” Fotoğraf Makinesi İlk Görüntüleri

Nikon D4S Profesyonel “HD-SLR” Fotoğraf Makinesi Yakında Geliyor

Nikon-D4S-coming-soon

Nikon D4s için bu bilgiler dışında fiyat ve kesin duyuru tarihi ileri tarihlerde açıklanacakmış. Ancak Nikon D4s için daha önce yaptığımız aktarımlara göre profesyonel fotoğraf makinesinin Şubat ayı gibi duyurusunun yapılması ve Mart ayı gibi dağıtımının başlaması bekleniyor. Yüksek ihtimalle Kış Olimpiyatları öncesinde Nikon D4s kullanan çok sayıda fotoğrafçı olmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

via Nikon D4S Professional “HD-SLR” Camera Development Announced

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “Nikon D4S Profesyonel “HD-SLR” Fotoğraf Makinesi Yakında Geliyor

  1. Avatar for Alper Orus

    Murat Demirtaş Yalniz Kurt

    Siz D300s’i ürettiğiniz 2009 dan itibaren adam gibi bir dx makina üretmediniz. Yerine çıkardığınız dx makinalar neler d7000 yok d7100. İkiside bende hala mevcut ama cp kartla aktarım hızı rezalet…
    Elimde D800E ve D3s de mevcut. (500mm f4 VRII – 300mm f2.8 VR- 70-200mm f2.8 VRII- 24-70mm f.2,8- 14-24mm f.2,8) Ama gene benim ihtiyaclarıma cevap vermiyorlar.
    Neden d3s 12mp d800e 36mp ama saniyede 4 kare çekiyor… d7000 ve d7100 ise olmaz böyle bir hantallık 3-5 kareden sonra tık tık tekliyor. Cok mu zor compakt kartlı saniyede 10 kare çeken 16mega piksele de razıyız bir dx makina üretmek. Dünyada herkes d400 beklerken siz d4 çıkartın olmadı yenileyin d4s diye. İlla rakip firmaya mı geçelim…
    Ayrıca yeri gelmişken neden rakip firmada 400mm f5,6 varken bizde yok…? o kadar kuş ve yaban hayat fotografcısı var ülkemizde ve dünyada neden rakip firma bunu peynir ekmek gibi satarken neden siz yapmıyorsunuz. İnanın su d400 ü ve 400mm f.5,6 yı cıkarsanız Türkiye’de alacak yüzlerce insan sırada bekler…

Cevap Yazın