Nikon D4x veya D4s Geliştirmesi için Duyuru CES 2014’te Gelebilir

Nikon’un üst seviyede konumlanacak bir sonraki DSLR fotoğraf makinesi için beklenti Nikon D4’ün varisi olması beklenen model için geliştirileceğinin duyurusu CES 2014’te yapılabilir.

Nikon D4x olarak uzun bir süre dedikodu olarak gezen ve son zamanlarda isminin Nikon D4s olabileceği yönünde de iddialar ortaya atılan Nikon’un D4 yerine konumlayacağı üst seviye DSLR kamera için resmi olarak geliştirme sürecinin başlatılacağı zaman olarak CES 2014 etkinliği işaret ediliyor.

Buna göre Nikon’un artık adı D4x veya D4s hangisi olursa, bu DSLR fotoğraf makinesini Kış Olimpiyatları öncesinde Şubat 2014 gibi duyurması ve Mart ayı gibi dağıtımına başlanması öngörülüyormuş.

Nikon D4x veya D4s Geliştirmesi için Duyuru CES 2014’te Gelebilir

Nikon-D4-successor

Daha önce aktardığımız özelliklere göre D4 ile aynı gövde, 36 megapiksel sensor ve 6 fps sürekli çekim hızı gibi özellikler detayı ile bekleniyor.

via Development of Nikon D4 Successor To Be Announced at CES 2014

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın