Nikon D4S, EISA 2014-2015 Profesyonel DSLR Fotoğraf Makinesi Ödülünü Kazandı

Nikon’un 2014 yılı başında duyurduğu yeni amiral gemisi tam kare fotoğraf makinesi Nikon D4S, prestijli bir ödül olan “European Professional D-SLR Camera 2014-2015” ödülünü kazandı.

Bununla birlikte, Nikon, yine D4S ile kazandığı ‘Best D-SLR Professional’ ödülü de dahil olmak üzere dört ödül kazandığı bu yılki TIPA (Technical Image Press Association) ödüllerine ek olarak yeni bir başarıya imza atmış oldu.

Nikon D4s özellikleri arasında ise 16.2 megapiksel FX-format CMOS sensor, EXPEED 3 görüntü işlemci, 51 nokta AF sistemi, ISO 100 – ISO 12,800 arası doğal ISO başarımı ve 10 fps sürekli çekim hızını sayabiliriz.

Nikon D4S, “European Professional D-SLR Camera 2014-2015” ödülünü kazandı

Nikon-D4s-2014-2015-EISA-award

Amsterdam, Hollanda, 15 Ağustos 2014: Bu yılın EISA ödüllerinde Nikon, amiral gemisi tam çerçeve fotoğraf makinesi olan Nikon D4S ile prestijli bir ödül olan ‘European Professional D-SLR Camera 2014-2015’ ödülünü kazandı. Bu duyuruyla birlikte, Nikon, yine D4S ile kazandığı ‘Best D-SLR Professional’ ödülü de dahil olmak üzere dört ödül kazandığı bu yılki TIPA (Technical Image Press Association) ödüllerine ek olarak yeni bir başarıya imza atmış oldu.

Nikon Avrupa’nın Ürün Müdürü Dirk Jasper şöyle diyor: “D4S, D-SLR serimizin zirvesindedir ve Nikon bünyesinde yapılan her şeyin en iyisini yansıtır. Profesyonel fotoğrafçılara alanlarındaki en iyi teknolojiyi sunmak için tasarlanan D4S’in her bir ayrıntısı, olağanüstü hızlarda olağanüstü görüntüler çekmenizi mümkün kılar. Fotoğraf makinesinin EISA ve TIPA’dan bu ödülleri almış olmasından kıvanç duyuyoruz.”

EISA her yıl Avrupa’da geçen 12 ay içinde piyasaya sürülen farklı görsel işitsel ürün kategorileri arasından en iyi ekipmanları aday olarak gösterir. Yüksek kalite ve yaratıcı özellik beklentisi içinde olan fotoğraf meraklılarının ve profesyonel kitlenin takdirini alacak bu ürünleri onaylar. Ödüller 20’ye kadar Avrupa ülkesinden 50’nin üzerinde önde gelen fotoğraf, video, ses, ev sinema sistemi ve mobil elektronik dergisini temsil eden paneller tarafından seçilir.

European Professional D-SLR Camera 2014-2015: Nikon D4S

EISA jüri üyeleri şunları belirtti: “Nikon D4’ten iki yıl sonra piyasaya sürülen D4S, dışarıdan bakıldığında D4 ile hemen hemen aynı gibi görünebilir ama içeriden bakıldığında birçok açıdan geliştirildiğini görebiliriz. Yeni EXPEED 4 işlemci, ISO 409600’ü bulan muhteşem bir ISO duyarlılık aralığı ve saniyede netleme izleme özellikli 11 karelik olağanüstü bir hızla tanışmamıza olanak sağladı. Bunlara ek olarak, geliştirilen 51 noktalı otomatik netleme ve D-Film işlevselliği, D4S’i önceki modelden çok daha kullanışlı kılıyor. Sonuç olarak, EISA Uzman Ekibi tarafından yapılan kapsamlı testler, Nikon D4S’in Professional D-SLR Camera of the Year ödülünü sonuna kadar hak ettiğini gösterdi.”

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın