Nikon D4s İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon dijital SLR fotoğraf makinelerine ait Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını sunmaya devam ediyoruz. Nikon makineleri daha iyi tanımak ve böylece onları daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar satın aldığımız Nikon gövdeleri kullanmaya başlamadan önce mutlaka okumamız gereken kitapçıklardır.

Nikon kullanım kılavuzları serimizde bugün Nikon’un üst segmentte sunduğu yeni tam kare DSLR fotoğraf makinesi Nikon D4s için hazırlanmış İngilizce kullanım kılavuzunu paylaşıyor olacağız. Öncesinde Nikon’un full frame FX-format gövdelerde en üst seviyede konumlanan fotoğraf makinesi Nikon D4s′in özelliklerini kısaca hatırlayalım.

Nikon D4s Özellikleri

Nikon D4s özellikleri arasında ise 16.2 megapiksel FX-format CMOS sensor, EXPEED 3 görüntü işlemci, 51 nokta AF sistemi, ISO 100 – ISO 12,800 arası doğal ISO başarımı ve 10 fps sürekli çekim hızını sayabiliriz.

Nikon D4s İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

nikon-d4s-users-manual

Nikon USA destek sitesi üzerinde Nikon D4s İngilizce kullanım kılavuzu yayınladı. Buradaki Nikon D4s User’s Manual linkine tıklayarak ilgili pdf dosyayı indirebilirsiniz.

via Nikon D4s User’s Manual Available Online

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın