Nikon, D5 DSLR Modelini Resmi Olarak Geliştirdiğini Duyurdu

Nikon, bir sonraki FX-format tam kare sensör DSLR fotoğraf makinesi adayı ve uzun zamandır dedikoduları geçen Nikon D5’i resmi olarak geliştirdiğini duyurdu.

Nikon D4s’in yerini alacak bir sonraki FX-format tam kare sensör DSLR fotoğraf makinesi D5 için her ne kadar geliştirme duyurusu yeni yapılsa da; 2016 yılı başındaki CES 2016 etkinliğinde duyurusu yapılabilir.

Daha önce gelen Nikon dedikodularına göre yeni Nikon D5, saniyede 60 ve 30 kare 4K video çekebileceği ve doğal ISO hassasiyeti olarak çıtayı biraz daha yükselterek 102,400 ISO seviyesine kadar çıkması bekleniyordu. Özellikleri arasında 20-megapiksel sensor, 15 fps sürekli çekim hızı ve 173 AF noktasını sayabiliriz. Resmi duyuruyu aşağıda bulabilirsiniz.

nikon-d5-dslr-modelini-resmi-olarak-gelistirdigini-duyurdu

DIJITAL SLR FOTOĞRAF MAKINESI NIKON D5’IN GELIŞTIRILMESI

Amsterdam, Hollanda, 18 Kasım 2015: Nikon Corporation, yeni nesil profesyonel Nikon FX biçimli modelleri temsil eden D5 dijital SLR fotoğraf makinesini geliştirmekte olduğunu duyurmaktan mutluluk duyar.

Nikon’un Speedlight ürün serisinin ilk sırasında yer alacak olan yeni Wireless Transmitter WT-6 ve Speedlight Flaş Birimi SB-5000 de geliştiriliyor.

Daha da yüksek düzeyde performans sunan bu yeni nesil profesyonel fotoğraf makinesi, bu gelişmiş aksesuarlar ve mevcut NIKKOR objektiflerden oluşan zengin ürün serisinin birleştirilmesi sayesinde Nikon, ifade görüntüleme konusunda yeni fırsatların peşine düşüyor.

* Piyasaya sürülme tarihi ve önerilen perakende satış fiyatı bilgileri bu ürün için henüz belirlenmemiştir.

via Nikon, DCN

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın