Nikon D500 ve D3400 için Donanım Yazılım Güncellemesi 1.10 Yayınlandı

Nikon D500 DSLR fotoğraf makinesi için donanım yazılım güncellemesi versiyon 1.0.1 yayınlandı.

Nikon D500 ve D3400 için yayınlanan donanım yazılım güncellemesi (firmware update) 1.10 her iki DSLR’a SnapBridge’in iOS sürümü için desteği vermiş oluyor.

Bunun yanısıra D500 tarafında çeşitli hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler söz konusu. Diğer detaylara ve indirme linkine yazının devamında ulaşabilirsiniz.

Nikon D500 ve D3400 için Donanım Yazılım Güncellemesi 1.10 Detayları ve İndirme Linki

nikon-d500-d3400-firmware-2

Öncelikle bu donanım yazılım güncellemesinin Nikon D500 için ikinci versiyon olduğunu hatırlatalım. Bunun dışında dijital SLR fotoğraf makinesi için Nikon sadece distortion control data versiyon 2’yi duyurmuştu.

“C” Donanım Yazılımı Sürümü 1.02 İle 1.10 Arasındaki Değişiklikler

  • • SnapBridge’in iOS sürümü için destek eklendi.
  • • Bazı yardım metinleri değiştirildi.
  • • Aşağıdaki sorunlar çözülmüştür:
    • – İzleme zoom işlevi resim inceleme sırasında kullanılırsa görüntüler doğru bir şekilde görüntülenmiyordu.
    • – Bekleme zamanlayıcısı sona erdiğinde deklanşör düğmesine yarım basılırsa netleme noktası göstergesi yanmıyordu.
    • – ÖZEL AYARLAR MENÜSÜ > f Kontroller > f1 Özel kontrol atama > Film kayıt düğmesi +  menüsünde bir ayar kadranı kullanılırsa fotoğraf makinesi yanıt vermeyi durduruyordu.
    • – FOTOĞRAF ÇEKİMİ MENÜSÜ içindeki Etkin D-Lighting için Kapalı dışında bir seçenek seçilirse bir opsiyonel flaş birimi ile otomatik diyafram (AA), TTL olmayan otomatik (A) veya mesafe öncelikli manuel (GN) flaş modu ile çekilen resimler az pozlanıyordu.

Nikon D500 Donanım Yazılım Güncellemesi 1.10 indir

Nikon D3400 Donanım Yazılım Güncellemesi 1.10 indir

Nikon D500 Ayarlarını Nasıl Kaydederim

Ayarları hafıza kartına kaydetmek için fotoğraf makinesi AYARLAR MENÜSÜ içerisinde bulunan Ayarları kaydet/yükle > Ayarları kaydet kısmını seçin. Aşağıdaki indirme linkinden makineniniz donanım yazılımını 1.10’a güncelledikten sonra, kaydedilen ayarları geri yüklemek için yine aynı menü içerisinden Ayarları kaydet/yükle > Ayarları yükle öğesini seçebilirsiniz.

20.9-megapiksel çözünürlükte APS-C CMOS sensör ile son kullanıcıyla buluşan Nikon D500, 3.2-inç boyutunda 2,539k-piksel dönebilir dokunmatik LCD’ye sahip. Nikon D5 tam kare modelden terfi ettiği güçlü 153 noktalı Multi-CAM 20K 153-Point AF otomatik netleme sistemini kullanan dijital SLR fotoğraf makinesi, saniyede seri çekim hızı 10fps ve tampon bellek açısından bakıldığında RAW (Sıkıştırılmamış 14bit) modunda 79 kareye kadar çekim yapabiliyor.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın