Nikon D5200 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı
Nikon dijital SLR fotoğraf makinelerine ait Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını sunmaya devam ediyoruz. Nikon kameralarımızı daha iyi tanımak ve böylece onları daha verimli kullanmak için oluşturulmuş olan bu yardımcı kılavuzlar makinemizi kullanmaya başlamadan önce mutlaka okumamız gereken kitapçıklardır. İnanın kullanıma ilişkin aklınıza gelen birçok sorunun cevabı bu sayfalarca hazırlanmış kitapçıklarda bulunmaktadır. Kullanıcı olarak tek yapmanız gereken okuduklarınızı bir yandan uygulamak olacaktır.

Nikon kullanım kılavuzları serimizde bugün Nikon’un yeni giriş seviyesi modeli Nikon D5200 için hazırlanmış Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzlarını paylaşıyor olacağız. Öncesinde Nikon’un en son kendini geliştirmiş yeni başlayanlar için duyurduğu giriş seviyesi kamerası Nikon D5200’ün özelliklerini kısaca hatırlayalım.

Nikon D5200 Özellikleri

24.1 milyon piksel efektif piksel sayılı DX format CMOS sensör ile olağanüstü performans sunan hafif ve kompakt yapılı yeni giriş seviyesi modeli olan D5200 üst seviye Nikon makinelerindeki dahili EXPEED 3 işlemciye sahiptir. Sınıfındaki en fazla odak noktası olan  39 AF noktasıyla D5200 hızlı ve güvenilir odak toplama ve izleme olanağı sunar.  Hareketli, değişken açılı LCD monitör ile kullanıcılara her açıdan çekim kolaylığı ve otoportre çekim imkanı sunmaktadır. Üst seviye Nikon fotoğraf makinelerinde bulunan 2016 piksel RGB sensörü kullanan Sahne Tanıma Sistemi, otofokus, otomatik pozlama, i-TTL dengeli dolgu flaş ve otomatik beyaz ayarı fonksiyonları kullanıldığında açıkça yansıtılan yararları ile yeni bir dereceye kadar bir sahnenin parlaklık ve renk bilgilerini analiz eder. D-movie özelliği mükemmel resim ve son derece ayrıntılı olan 1920 x 1080 60i/50’i video kaydını destekler.

Nikon D5200 Türkçe ve İngilizce Kullanım Kılavuzu Yayınlandı

Nikon’un Avrupa destek sitesi tarafından Nikon D5200 Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzları yayınladı. Bu her iki dildeki kullanım kılavuzuna tüm Nikon ürünleri için özel hazırlamış olduğumuz “Nikon Kullanım Kılavuzları” sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Nikon D5200’e ait kullanım kılavuzunu okurken Nikon D5200’ün üzerinde bulunan tüm kontrol düğmelerinin kullanımına ilişkin hazırlamış olduğumuz “Nikon D5200 Kontrol Düğmeleri ve Açıklamaları [Resimli Kılavuz]” ‘da size yol gösterici olacaktır.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın