Nikon D600 Almayı Düşünüyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde özellikle Nikon D600 resmi duyurusu yapıldıktan sonra mevcut DSLR kullanıcılarının kamera alım tercihlerini etkileyecek seviyede giriş seviyesi FX Formatta oluşan yeni segment ve buna bağlı olarak Nikon D600’ün kullanıcıların FX format geçişini destekleyecek nitelikte bir kamera olması, yeni alımları etkileyebilir diye düşündük. Geçen haftaki anket sorumuzu bu yönde oluşturup sizlere Nikon D600 Almayı Düşünüyor musunuz? şeklinde bir soru yöneltmiş olduk.

Nikon D600 duyurusu sonrası sizlere rehber olması açısından yazdığımız  Nikon D600 Almalı mıyım? yazısı ile beraber anket serisinde sizlere Nikon D600 almayı düşünüyor musunuz diye sorarken, şıkları ise basit bir şekilde “evet” ve “hayır” şeklinde oluşturmuştuk.

Türk Nikon anasayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı oldukça yüksek oldu ve cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından grafik olarak sunuyoruz.

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 411 kişiden 210‘u artık ellerindeki Dslr kameraları değiştirmeleri gerektiğini düşünen ya da FX formata geçişte Nikon D600 tercih etmeyi düşündüğünü belirten kişiler olurken, 201 kişi Nikon D600 almayı düşünmediğini belirtmiş. Nikon D600 oldukça iyi bir katılım sayısıyla katılımcıların %51’ine kendini sevdirmiş gözüküyor.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın