Nikon D600 Üst LCD Görüntüsü

Ağustos ayının yeni duyurulacak Nikon ürünlerinden dolayı hareketli geçeceğini söylemiştik. Photokina‘ya yaklaşan her gün, yeni duyurulacak ürünlere ilişkin tahminleri, spekülasyonları ve bir şekilde el altından internete sızdırılan ürün görüntülerini bizlerle buluşturuyor. Nikon’un resmi olarak bu ürünleri duyurmasına kadar da bu internet haberleri devam edecektir.

Nikon’un yeni ürün duyuruları için de Nikon1 J2, Nikon Coolpix kameralar ve Nikon D600 olduğunu biliyoruz biraz da tahmin ediyoruz. Hatta Nikon bizlere büyük bir sürpriz yaparak Nikon D600 ile birlikte Nikon D7100‘ü bile duyuruyor olabilir. Ancak tüm bu ürünler içinde elbetteki en çok merak edilen kamera tabiki Nikon D600 olacaktır.

Bugün internete yukarıdaki üst LCD görüntüsü düştü ve yaklaşan Nikon D600’e ait olabileceği konuşulmaya başlandı. Tayland’lı bir fotoğrafçı olan Waran Rbj Suwanno, Facebook sayfasına koyduğu bu LCD görüntüsü ile kafaları karıştırdı. LCD görüntüsüne bakınca göze çarpanlar:

  • SD kart yuvası
  • Wi-Fi desteği
  • GPS desteği
  • HDR
  • 51 odak noktası. Hatırlayacak olursanız 39 AF noktası konuşuluyordu.
  • DX kırpma modu

Nikon, 2.000$ fiyata tam kare bir Nikon D600‘ü satmayı düşünüyorsa bu makineyi kim almak istemez ki? Nikon D800‘den sonra en çok merak edilen kamera olma özelliğini şimdiden elde eden Nikon D600’ün internete düşen fotoğraflarını merak ediyorsanız tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın