Nikon D600 ve D800 İçin Yazılım Güncellemesi Çok Yakında [D600 ve D800 Firmware]

Bugün internette düşen habere göre Nikon, hem son duyurduğu FX format kamerası Nikon D600 hem de Nikon D800 için yazılım güncellemesi (firmware) üzerinde çalışıyor. Her iki FX kamerada bilinen hatalarına baktığımızda, basit üretim sırasında rahatlıkla fark edilebilecek hatalar olarak görüyoruz. Acaba Nikon yeni ürünler çıkarıp piyasada ciddi bir pazar payı alacağım ve taleplere yetişeceğim derken kaliteden de ödün mü veriyor? Sizce?

Nikon D600’de mevcutta kullanım sırasında yaşanan problem live view modunda video çekimi sırasında diyafram değiştirememe olarak karşımıza çıkıyor.

Nikon D800’de karşımıza çıkan diğer bir hata ise odak önceliği hatasıdır (liew view modundaki AF-ON la ekranın karanlığa dönmesine sebep olan diyaframı değiştiriyor).

Her iki hataya ilişkin güncellemenin ne zaman yayınlanacağı hakkında net bir bilgi şimdilik yok. Net bilgi elimize ulaştığında ve güncellemeler yayınlandığında sizlere ulaştırıyor olacağız. Bizleri takip kanallarımızdan her zaman izleyebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın