Fotopedi Takip Sistemi

Fotoğrafın Türkiye’deki en interaktif platformu olan Fotopedi olarak sizlere en güncel haberleri, farklı kamera ve lenslerle çekilmiş birbirinden güzel fotoğrafları, konuk ettiğimiz değerli fotoğrafçılarla yaptığımız röportajları belirli aralıklarla sunmaktayız.

Tüm bunları keyifle okumanız ve başucunuzda toplu bir şekilde bulunması için aylık olarak oldukça şık bir dergi şeklinde sunmaktayız. Bizi takip etmek için sosyal ağlar üzerinde birçok farklı kanalı kullanabileceğinizi biliyor muydunuz?

Bugün size fotoğraf dünyasını nasıl yanınızda taşıyacağınızı, yani Fotopedi ile nasıl devamlı güncel kalabileceğinizi anlatmaya çalışacağız. Keza bizi takip edebileceğiniz oldukça fazla kanal bulunuyor. Biz buna kısaca “Fotopedi Takip Sistemi” adını koyduk.

Fotopedi Takip Sistemi

1. Her sabah kahvenizle Fotopedi’den gelen epostayı okumak ister misiniz? Sağ üst kısımdaki eposta üyelik kısmına bir kere eposta adresinizi girmeniz yeterli olacaktır. Ardından günlük olarak her sabah gelen kutunuzda bir Fotopedi maili size günaydın diyor olacak.

2. Fotopedi RSS feed ile bizi her türlü haber okuyucu programı kullanarak ister masaüstünde ister mobil platformda (akıllı telefon veya tablet) güncel bir şekilde takip edebilirsiniz. Fotopedi’nin güncel yazılarını listeleyen iki RSS adresinden istediğinizi haber okuyucunuza ekleyebilirsiniz.

https://www.fotopedi.org/feed/
http://feeds.feedburner.com/turknikon/

3. Twitter mı kullanıyorsunuz? Fotopedi’de yazılan her yazı yaklaşık bir dakika içerisinde Fotopedi resmi Twitter sayfasında yayınlanmış oluyor. Web üzerinden ya da mobil cihazınızda yüklü olan çeşitli twitter uygulamalarıyla Türk Nikon’u takip edebilirsiniz. Twitter adresi @TurkNikon şeklindedir.

4. Facebook sayfamız kısa zamanda 10000’leri geçti. Her geçen gün sizlerin katılımıyla  büyümeye devam ediyor. Facebook duvarımızdaki aktivitelerden anında haberdar olmak için Türk Nikon’un Facebook duvarını takibe alabilir ve bizi beğenebilirsiniz.

5. Google+ üzerinde Fotopedi  sayfası yavaş yavaş gelişmeye devam ediyor. Eğer sıklıkla Google+ kullanıyorsanız bizi çevrelerinize ekleyebilirsiniz.

Yakında iOS uygulaması, ardından ise Android uygulaması ile mobil platformda bizi daha kolay takip edebileceksiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın