Nikon D600 WU-1b Kablosuz Mobil Adaptörü ile Wi-Fi Uyumlu Olacak

Nikon D600 heyecanı yavaş yavaş başladı ve Türk Nikon olarak sizlere yeni Nikon D600’ün beraberinde getireceği yeni özellikleri ve üniteleri aktarmaya çalışıyoruz. Nikon D600’ün duyurulmasına çok az bir süre kala bu yeni giriş seviyesi FX Format DSLR kameranın artık kablosuz mobil adaptörü WU-1b sayesinde Wi-Fi uyumlu olacağını söyleyebiliriz.

Nikon USA üzerindeki WU-1a yani Nikon D3200 ile duyurulan kablosuz mobil adaptör sayfasında yeni WU-1b ve Nikon D600 uyumluluğundan bahsediliyor.

“The Wireless Mobile Adapter Utility Application must be installed on the smart device before it can be used with the WU-1b Wireless Mobile Adapter connected to the Nikon D600. The application can be downloaded free of charge from Google Play™. for use with an Android platform smartphone (2.3 series or later) and tablet (3.0 series or later). For the iOS mobile platform, the application can be downloaded free of charge from iTunes® online store on September 15, 2012 for use with iOS version 5.1 or 5.1.1.”

Android cihazlar için Google Play Store üzerinden ücretsiz temin edilebilen Wireless Mobile Adapter Utility uygulaması sayesinde Android mobil cihazınızdan kullandığınız Nikon D600 kameraya Wi-Fi üzerinden komutlar göndererek kamera ile telefonun senkronize olmasını yani karşılıklı fotoğraf yüklemeyi ve indirmeyi, ayrıca uzaktan komutla fotoğraf çekebilmeyi ve bu fotoğrafları paylaştırabilmeyi sağlayabiliyorsunuz. Uygulamanın bazı görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

iOS için ise 15 Eylül 2012’den sonra App Store üzerinden iOS 5.1 veya iOS 5.1.1. işletim sistemli cihazlarda kullanılabilmesi için indirilebilir hale gelecekmiş.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın