Nikon F-Mount ile Yeni Prime Circle XT-F Sine-Tarzı Lensler Duyuruldu

LookCircle tarafından Nikon F Mount tabanlı, uyumlu yeni lens setleri duyuruldu. LookCircle’ın Nikon F Mount için duyurduğu yeni Prime Circle XF-T sinema tarzı (cine-style) lens seti Carl Zeiss ZF.2 ürün dizilişini temel alıyor.

Nikon Rumors üzerinde yer alan habere göre natürmort fotoğrafçılığın üst sınıf lensleri profesyonel sinema tarzı özellikler ile tanışıyor. ZF.2 18mm f/3,5 ve 15mm f/2,8 ile 24×36 full-Frame tam kapsama sunan Prime Circle XF-T  lensler, gerçek sinematik görüntüler için Carl Zeiss ZF.2 optik performansı içermektedir. Ultra hafif tasarıma sahip bu lenslerde odak / diyafram ayarlarını kolay okumak için özel “Side Index View“, ayrıca odak ve diyafram, sinematik lensler gibi yanda ölçeklenmektedir.  Aşırı parlama ve yansıma kontrolü sağlayan bu lensler Nikon F mount için bağlama kısmı paslanmaz çelikten yapılmıştır.

Aşağıdaki fotoğraflarda özellikle bir Nikon D800 dijital SLR kameraya takılmış Prime Circle PCXT Makro 50mm f/2 lensi görebilirsiniz.

d800-50mm-pcxt-lens

d800-50mm-pcxt-lens-01

d800-50mm-pcxt-lens-02

d800-50mm-pcxt-lens-03

 

via Nikon Rumors

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın