Nikon Kameralar ile Çekilmiş Birbirinden Güzel Ateş Fotoğrafları [Fire Photos]

Ateşle oynamak tehlikeli ve genelde tavsiye edilen birşey değildir. Ancak kibrit, yanan mum, kumsal ateşi ya da bir ateşin uzun pozlaması gibi fotoğrafa konu olabilecek bir ateşten bahsediyorsak, uğraşması keyifli ve sonucunda oldukça güzel kareler elde edebileceğimiz bir durum doğal olarak oluşmaktadır.

Fotoğrafın ateşle dansı olarak nitelendirebileceğimiz bu duruma ilişkin Nikon kameralar ile çekilmiş çok güzel örnekler bulunuyor. Yanan bir kibritin yaydığı ateş ya da bir Hollywood sahnesindeki patlamadan fırlayan bir araba ve elbette ateşin yaydığı sarı, kırmızı, turuncu renklerin uzun pozlanmasını bunların arasında sayabiliriz.

Aşağıda sizler için derlemeye çalıştığımız Nikon kameralar ile çekilmiş birbirinden güzel ateş fotoğraflarını bulabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Nikon Kameralar ile Çekilmiş Birbirinden Güzel Ateş Fotoğrafları [Fire Photos]

Self Portrait

Strike the match

Daylight Fire Eater

Ignition 2

Feel The Heat

Boom

Fire Dance

Nature on Fire

Don’t Play With Me

Feelin’ HOT HOT HOT

Her zaman olduğu gibi Türk Nikon bonus 🙂

Candles

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın