Nikon Kameralar ile Çekilmiş Birbirinden Güzel Kedi Fotoğrafları [Cats]

Kökeni Mısır uygarlığına ve Kuzey Afrika’ya dayanan kediler yaklaşık 10 bin yıldır insanlarla birlikte yaşamaktadırlar. Ortalama 14 yıl yaşayan bu küçük panterler, kedigiller familyasının karakteristik özelliklerini taşımaktadırlar.

İnsanın arkadaşı olan bu sevimli dostlar, hem evcil hem de etçil bir hayvandır. Köpekler ile geçinemedikleri doğrudur. Ya da onlar tarafından çok da rahatsız edilmek istemezler. Sonuç olarak insanlar kedilerin arkadaşlığına ve onların ev içerisindeki av kabiliyetlerine önem vermektedirler.

Türk Nikon üzerinde, sizlere insanın arkadaşı olmuş bu karakteristik dostları yani kedileri en iyi şekilde yansıttığını düşündüğümüz birbirinden güzel 10 fotoğrafı sunmak istiyoruz. Nikon kameralar ile çekilmiş bu fotoğrafları Flickr üzerinden toparlamaya çalıştık. Aşağıda en güzel 10 kedi fotoğrafını bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Nikon Kameralar ile Çekilmiş Birbirinden Güzel Kedi Fotoğrafları [Cats]

Little panther

I love cats….

Fantastic Four

How To Be A Cat

around the corner

Monroe

gizmo: the utterly photogenic cat

Mr P makes his mark

Muffi

Cat #100/365

Her zaman olduğu gibi Türk Nikon bonus 🙂

You’re under arrest

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın