Nikon Kameralar ile Çekilmiş Birbirinden Güzel Köpek Fotoğrafları [Dogs]

Köpekler 12 bin yıldan daha uzun bir süredir insanoğlunun av partneri, koruyucusu ve arkadaşı olmuşlardır. Değişik ihtiyaçlara göre farklı köpek türlerinin evrimleşmesinde insanoğlunun önemli bir rolü olmuştur.

İnsanın her zaman koruyucusu, arkadaşı olan sevimli dostlarımız köpekler ile ilgili aslında sizlere birçok bilgi aktarabiliriz. Ancak bugün farklı cinste ve farklı ülkelerde yaşayan bu sevimli dostlar için onları yansıtan fotoğrafları sizlere sunmak istiyoruz.

Türk Nikon üzerinde, sizlere insanın av partneri, koruyucusu ve arkadaşı olmuş sevimli dostlarımız köpekleri en iyi şekilde yansıttığını düşündüğümüz birbirinden güzel 10 fotoğrafı sunmak istiyoruz. Nikon kameralar ile çekilmiş bu fotoğrafları Flickr üzerinden toparlamaya çalıştık. Aşağıda en güzel 10 köpek fotoğrafını bulabilirsiniz.  İyi seyirler

Nikon Kameralar ile Çekilmiş Birbirinden Güzel Köpek Fotoğrafları [Dogs]

Morning Glow

… the friend of man!

Hey Bulldog

Superdog

Winston!

Walkies!

Bulldog Puppy

Max and Santa

Wonder collie

Say “cheese”!

Her zaman olduğu gibi Türk Nikon bonus 🙂

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın