Nikon Photo Contest 2016-2017 Başvuruları Başladı

Nikon, 36. kez düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması, Nikon Photo Contest 2016-2017 için başvuruların başladığını duyurdu.

Yapılan duyuruya göre bu yıl başvurular, hem profesyonel hem de amatörlere açık bir şekilde 17 Ekim 2016 ve 27 Ocak 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

1969’dan bu yana her yıl gerçekleştirilen dünyanın en büyük uluslararası fotoğraf yarışmalarından biri olan 36. Nikon Photo Contest iki yeni kategoriyi daha bünyesine alıyor.

“Nikon 100th Anniversary” (Nikon 100. Yıl Dönümü) kategorisi Nikon’un 2017 yılındaki 100. doğum gününü kutlamak amacıyla dahil edilirken 30 yaşın altındaki herkesin katılabileceği “Next Generation” (Gelecek Nesil) kategorisi gelecek neslin yetenekli fotoğrafçılarını teşvik etmeyi hedefliyor.

Nikon Photo Contest 2016-2017 Uluslararası Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Nikon Photo Contest 2016-2017 Başvuruları Başladı

Dünyaca ünlü grafik tasarımcı ve sanat yönetmeni Neville Brody, fotoğrafçılar da dahil her yaştan sanatçı üzerinde büyük bir etki yarattığı için yarışmanın Baş Jürisi olarak seçildi. Rolüyle ilgili şunları dile getirdi: “Nikon Photo Contest, tüm dünyada yeni ve yükselen yeteneklerin keşfedildiği ve zenginliğin, yaratıcılığın, güç ve ilhamın arandığı bir yer olarak tanınıyor. Baş Jüri olarak yeni fikirleri ve üstün kaliteyi temsil eden çalışmaları seçip bu mükemmel geleneği devam ettirmenin benim sorumluluğum olduğunu hissediyorum. Katılımcıların gönderdikleri eserlerle harika fikir ve yaratıcılıklarını nasıl ifade ettiklerini görmek için sabırsızlanıyorum.”

Hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçılara iletişim kurma ve küresel fotoğrafçılık kültürünü zenginleştirme fırsatını sunan yarışmaya geçen yıl 153 ülkeden 99.339 kişinin katılımıyla rekor kırmıştı.

Nikon Photo Contest 2016-2017 fotoğraf ve video kategorilerinde, akıllı cihazlar dahil olmak üzere herhangi bir dijital cihazla kaydedilen ve altı ila 180 saniye uzunluğundaki videolar kabul edilecektir.

Nikon Photo Contest 2016-2017 kazananları Temmuz 2017’de Nikon’un merkezi Japonya’da bir ödül töreniyle açıklanacak. Katılımla ilgili tüm ayrıntılar, kategoriler, jüri ve ödüller hakkında bilgi için: http://www.nikon-photocontest.com/

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın