Nikon S6400 ile Yaratıcı Efektler

Çektiğimiz fotoğraflara efektler uygulamak için çeşitli yöntemler deneyebiliriz. Özellikle son yıllarda mobil cihazlar ile çekilen fotoğrafların sosyal paylaşım platformlarına aktarılması popüler bir hal alınca, hem birçok mobil kamera uygulamasında yerleşik olarak, hem de Instagram gibi servisler sayesinde fotoğraflara efekt uygulamak hızlı ve kolay bir hal aldı.

Nikon’un yeni Coolpix kameralarından Nikon Coolpix S6400 yeni hızlı efekt fonksiyonu sayesinde sadece 3 basit adımda fotoğraflarınıza direkt kamera üzerinden efektler uygulayabiliyor. Siz sadece çekiminizi yapıyorsunuz ve ardından uygulamak istediğiniz efekti seçip, çektiğiniz fotoğrafı kompakt kameranız üzerinde kaydedebiliyorsunuz.

Pop ve Süper Canlı gibi 30 farklı efekti kullanarak fotoğraflarınıza yaratıcı etkiler sağlayabilirsiniz.

Henüz 22 Ağustos 2012 tarihinde duyurulan Nikon Coolpix S6400 ile sanki bir akıllı telefon kullanır gibi sezgisel dokunmatik ekran tecrübesini yaşarken, aynı zamanda fotoğraflarınızı kişiselleştirmenin keyfini yaşıyor olacaksınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın