Nikon View NX 2.7.6 ve Capture NX 2.4.3 Güncellemesi Yayınlandı

Nikon’un ücretsiz bir şekilde sunduğu fotoğraf düzenleme programı ViewNX 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Nikon’un View NX 2.7.6 versiyon numarası ile yayınladığı bu güncelleme ile Develop ve MetaData bölümlerinde “Auto Distortion” (otomatik bozulma) ile ilgili kısımlardaki bilgilerin yanlış gösterilmesine yönelik hata giderilmiş.

Nikon’un ViewNX 2.7.6 güncellemesi ile beraber Capture NX 2.4.3 yazılımını da güncelleyen Nikon, her iki yazılım için bu sorunun giderildiğini belirtiyor. Ek olarak yazılım içerisinde Nikon Image Space üzerine giden link için bir değişiklik yapılmış.

nikon-view-nx-2-update

Nikon View NX 2.7.6 ve Capture NX 2.4.3 Güncellemesi

  • Information for lenses used with the Auto Distortion function under File & Camera Information in the Metadata palette has been updated.
  • The destination for the link when the NIKON IMAGE SPACE website is opened from the NIKON IMAGE SPACE area in the Browser palette has been updated from my Picturetown to NIKON IMAGE SPACE.

Nikon ViewNX 2.7.6 ve Capture NX 2.4.3  için hem windows hem de macintosh indirme linklerini ve detayları Nikon Europe destek sitesinde bulabilirsiniz.

ViewNX 2.7.6 indir.

Capture NX 2.4.3 indir.

via Nikon ViewNX 2.7.6 and Capture NX 2.4.3 released

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın