Nikon ViewNX 2.7.4, NEF RAW Codec 1.18.0 Duyuruldu

Nikon, ücretsiz bir şekilde sunduğu fotoğraf düzenleme programı ViewNX 2 için yeni bir güncelleme yayınladı. Nikon’un ViewNX 2.7.4 versiyon numarası ile yayınladığı bu güncelleme ile Nikon’un en son duyurusunu yaptığı orta seviye DX format dijital fotoğraf makinesi Nikon D7100 için yazılım desteği gelmiş oldu.

Nikon’un ViewNX 2.7.4 güncellemesi ile beraber özellikle Nikon D7100 fotoğraf makinesi yazılım desteğinin yanısıra, fotoğraf bilgilerinde yer alan lens isimlerindeki hata ve Mac üzerindeki JPG dosya formatı kaydederken oluşan sorunlar da giderilmiş oldu.

Nikon’un sundurğu bir diğer yazılım güncellemesi ise NEF Codec 1.18.0 şeklinde oldu. Nikon burada D7100 desteği yanısıra, yeni aynasız fotoğraf makinesi Nikon Coolpix A modeline de yazılım desteğini getirmiş oldu

Nikon ViewNX v2.5.0

Nikon ViewNX 2.7.4 hem windows hem de macintosh versiyonuyla ilgili detayları Nikon USA destek sitesinde bulabilirsiniz. NEF Codec içinse buraya bakılabilir.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın