Nikon ViewNX v2.5.0 Duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde Nikon fotoğraf düzenleme programı olan ViewNX 2 için bir güncelleme yayınladı. Nikon’un ViewNX v2.5.0 versiyon numarası ile yayınladığı bu günceleme ile “Preferences” menüsü altına eklenen “Disconnect automatically after transfer” seçeneği sayesinde birden fazla depolama aygıtı ile yapılan transferlerin bitiminde aygıt ile transfer sonrasında otomatik olarak bağlantının kesilmesi sağlanmıştır. Böylece özellikle windows üzerinde sık karşılaşılan aygıtın güvenli olarak çıkarılamaması problemi giderilmiş oldu.

Nikon ViewNX 2’yi daha önce duymamış olanlar için küçük bir açıklama ekleyelim. Nikon ViewNX 2 ile fotoğraflarınız üzerinde birçok düzenlemeyi yapabildiğiniz gibi ViewNX 2 üzerinden fotoğraflarınızı paylaşmanızda mümkündür. ViewNX 2 beyaz dengesi, keskinlik, kontrast, pozlama telafisi, kırmızı göz düzenlemesi ve kırpma gibi daha birçok fonksiyon bulunmaktadır. ViewNX 2’nin RAW desteği hatta video desteğininde olduğunu eklemekte yarar var.

Nikon ViewNX v2.5.0 indirmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz:

Windows 32-bit        Windows 64-bit           Macintosh

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın