Nikon’dan 80.Yıl Videosu

NIKKOR’un tarihi, 1932 yılında NIKKOR markasının Nikon (ardından Nippon Kogaku KK) tarafından tescil ettirilmesiyle başladı. Nikon bu tarihten itibaren tam 80 yıldır hem film hem de dijital fotoğraf makineleri için lens üretmeye ara vermeden devam etti. Nikon, optik teknolojilerde zaman içerisinde gösterdiği gelişim ile NIKKOR’u yüksek performanslı lensler için iyi bilinen bir marka olarak büyüttü. Bu gelişim sonucunda günümüze geldiğimizde (Kasım 2012 itibariyle) Nikon’un değiştirilebilir lensli fotoğraf makineleri için ürettiği NIKKOR lenslerin sayısı 75 milyona ulaştı. Nikon’un değiştirilebilir lensli fotoğraf makineleri şu anda balık gözü lensleri, ultra geniş açı lensler, süper telefoto lensler, zoom lensler, mikro lensler, PC-E lensler ve gelişmiş makineler için 1 NIKKOR lensleri içeren 80’nin üzerinde farklı üründen oluşuyor.

80 years_nikkor_lenses

Nikon Imaging Japan Nikkor lenslerde 80. kuruluş yıldönümünü kutlayan bir film yayınladı. Lensler için bir fotoğrafçının dünyayı görmede kullandığı göz diyecek olursak işte bu gözlerin olağanüstü üretim serüveni yansıtan video ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın