Sarıyer Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması – SKT: 6.12.2019

Sarıyer Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması için son katılım tarihi 6 Aralık 2019’dur. Katılımın ücretsiz olduğu 3. Sarıyer Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması’na gönderilecek fotoğrafların 2018-2019 yıllarında Sarıyer’de çekilmiş olması gerekiyor.

4 Mevsim Yaşayan Sarıyer konulu fotoğraf yarışmasının amacı: İstanbul’un eşsiz doğası ve tarihi geçmişi ile birbirinden değerli güzelliklerine ev sahipliği yapan güzide ilçesi Sarıyer’in bu güzelliklerinin fotoğraf ile belgelenmesi, ülkemiz fotoğraf sanatına katkı sağlanması ve hem Sarıyerli fotoğraf sanatçılarının hem de İstanbullu fotoğraf sanatçılarının çalışmalarının geniş kitlelere ulaştırabilmelerine olanak sağlanması. Sarıyer’de fotoğraf sanatının yaygınlık kazanması ve genç fotoğraf sanatçılarının yetişmesine katkı sağlanması.

Yarışma; Seçici Kurul Üyeleri, TFSF (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) temsilcisi, yarışma koordinatörlüğünde görev alanlar ile birinci derece yakınları dışında 18 yaşını doldurmuş tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçılara açıktır.

TFSF onaylı yarışmalara katılımı kısıtlamalı fotoğrafçılar bu yarışmaya katılamazlar. Her yarışmacı, en fazla 4 (dört) adet Renkli veya Siyah-Beyaz eserleriyle yarışmaya katılabilir.  Daha önce ya da bu yarışma ile eş zamanlı yapılan herhangi bir yarışmada ödül almış fotoğraflar ile bu fotoğrafların deklanşör ve kadraj farklılığı içerenleri yarışmaya katılamaz. Aksine davranış kural ihlali sayılır.

Ödüller:

Birincilik – 7.500.- TL + TFSF ALTIN Madalyası
İkincilik – 5.000.- TL + TFSF GÜMÜŞ Madalyası
Üçüncülük – 3.000.- TL + TFSF BRONZ Madalyası
Sarıyer Belediyesi Özel Ödülü – 2.000 TL
Mansiyon (3 adet) -1.000 TL
Sergileme/Satın Alma (50 adet) – 250 TL

3. Sarıyer Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması için başvuru ve ilgili detaylara TFSF adresinden ulaşabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Fotopedi Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın