SKF Türk 10.Fotoğraf Yarışması “Ustalar ve Çırakları” Sona Erdi

SKF Türk 10. Fotoğraf Yarışması “USTALAR ve ÇIRAKLARI”nı en iyi karede yansıtan fotoğraflarını buldu. “Sözlükler ustayı “bir zanaatı gereği gibi öğrenmiş olan ve kendi başına yapabilen”; çırağı ise “zanaat öğrenmek için bir ustanın yanında çalışan” kimse olarak tanımlıyor. Ustaların sadece bir mesleği değil hayatı da öğreten kişiler olduğu gerçeğinden yola çıkarak karelere sığdıracağınız anları gönderin, bu yılın “usta”sı siz olun” diyen SKF Türk, 10. kez düzenlenen yarışma ile fotoğraf sanatına katkısını sürdürdü. Cengiz Akduman (Fotoğrafçı), Tanju Akleman (Fotoğrafçı, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı), Sinan Çakmak (Foto Atlas Fotoğraf Editörü), Kansu Şarman (Atlas Tarih Yayın Yönetmeni) ve Mahmut Işıkara (SKF Türk Genel Müdürü) ‘dan oluşan seçici kurul yarışmaya katılan 240 kişinin 840 fotoğrafını değerlendirmeye tabi tuttu. Değerlendirme sonucunda, birinciliği Nurten ÖZTÜRK, ikinciliği F.Dilek UYAR ve üçüncülüğü Tacettin YÜKSEL kazanmıştır.

Birinci: Nurten ÖZTÜRK – İstanbul

İkinci: F.Dilek UYAR – Ankara

Üçüncü: Tacettin YÜKSEL – İstanbul

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmalarını merak ediyorsanız tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın