SODES I. Ulusal Fotoğraf Yarışması “Gülen Yüzler” Sona Erdi

Fotoğraf sanatı aracılığı ile SODES kapsamındaki illerin insan odaklı olarak doğal, tarihi, turistik, sosyal ve kültürel öğelerini belgeleyerek; kentlerimizin tanınmasını sağlamak, kentlere ait bir görsel bellek oluşturmak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunurken aynı zamanda SODES illeri için bir arşiv oluşturmak amacıyla düzenlenen “Gülen Yüzler” konulu SODES I. Ulusal Fotoğraf Yarışması sona erdi. 148 katılımcının 564 fotoğrafla katıldığı yarışmada İbrahim DEMİREL, Mustafa ERTEKİN, Doç.Dr. Emre İKİZLER ve Fehmi KOLÇAK’dan oluşan seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda birinciliği Murat İBRANOĞLU , ikinciliği Erkan KALANDERLİ ve üçüncülüğü İnan ORHAN kazanırken, Savaşım ÇOLAKOĞLU, Şadiye YARALI  ve Erkan ÖZAYDIN ise mansiyon ödülüne layık görüldü.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmalarını merak ediyorsanız tıklayınız.

Birinci: Murat İBRANOĞLU – Kocaeli

İkinci: Erkan KALANDERLİ – İstanbul

Üçüncü: İnan ORHAN – Malatya

Mansiyon: Savaşım ÇOLAKOĞLU – Ankara

Mansiyon: Şadiye YARALI – Aydın

Mansiyon: Erkan ÖZAYDIN – Mersin

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın