“Tabiatın Kalbi Bolu” Fotoğraf Yarışması

Bolu Valiliği, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Bolu Belediye Başkanlığıve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ve konusu “Tabiatın Kalbi Bolu” olan fotoğraf yarışması başladı.

“Tabiatın Kalbi Bolu” fotoğraf yarışması, her mevsim doğanın renklerinin güzelliğiyle tanınan Bolu, doğal ve estetik değerlerinin farklı bakış açıları ve sanatsal yorumlarla ortaya konmasını amaçlamaktadır.

Yarışmaya katılacak fotoğraflar için çalışma alanı, Bolu il sınırları içerisinde bulunan Yedigöller Milli Parkı, Abant Gölü Tabiat Parkı, Gölcük Gölü Tabiat Parkı, Sünnet Gölü Tabiat Parkı, Sülüklügöl Tabiat Parkı, Beşpınarlar Tabiat Parkı, Göksu Gölü Tabiat Parkı, Karagöl Tabiat Parkı, Gölcük-Kargılı Tabiat Parkı, Ayıkayası Tabiat Parkı ve Yeniçağ Gölü’nü kapsamaktadır.

Bolu’nun büyüleyici peyzajlarının yanı sıra yaban hayatı türleri, ilgi çekici objeler ve detaylar da yarışma kapsamı içindedir.

“Tabiatın Kalbi Bolu” Fotoğraf Yarışma Detayları

tabiatin-kalbi-bolu-fotograf-yarismasi

Katılımın ücretsiz olduğu “Tabiatın Kalbi Bolu” fotoğraf yarışması için fotoğraflar, TFSF’nin http://www.tfsfonayliyarismalar.org/ adresine online (çevrimiçi) olarak yüklenerek gönderilebilecektir. Her yarışmacı en fazla 4 (dört) adet fotoğrafla yarışmaya katılabilir.

Yarışma Takvimi

  • Son Katılım Tarihi : 16 Aralık 2014 (Saat 23.00 TSI)
  • Seçici Kurul Toplantısı: 24 Aralık 2014
  • Sonuç Bildirimi Ödül Töreni ve Sergi : 28 Aralık 2014 : Ocak 2015

Ödüller

  • Birinci  : 5000 TL + Sertifika
  • İkinci : 3000 TL + Sertifika
  • Üçüncü : 2000 TL + Sertifika
  • Mansiyon (3 adet) 1000 TL + Sertifika
  • Sergileme (En fazla 30 adet)  : 200 TL + Sertifika

Yarışma ile ilgili diğer tüm detayları katılım formunda bulabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın