“Tarım ve İnsan” Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması

Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş, 20 Bin TL ödüllü ’tarım ve insan’ konulu fotoğraf Yarışmasının düzenleneceğini ifade etti.

Gümüş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın, Deniz Bank sponsorluğunda düzenlediği 6. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığının geliştirilmesinin amaçlandığını dile getirdi.

Gümüş, bu yıl altıncısı düzenlenecek olan yarışamaya bugüne kadar Kütahya’dan katılımcı olmamasından dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek, tüm Kütahyalı fotoğrafçıları ve fotoğrafseverleri ’tarım ve insan’ konulu ulusal fotoğraf yarışmasına katılmaya davet etti.

6. Tarım ve İnsan Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması

tarim-ve-insan-konulu-fotograf-yarismasi

Gümüş, “Fotoğraf, toplumsal duyarlılıklarımızı ortaya koymanın önemli bir aracı. İçinde bulunduğumuz yüzyılda görsellik, vazgeçilmez bir anlatı biçimine dönüşmüş bulunuyor. Bu bakış açısıyla fotoğraf severlerin ilimizin sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri yanında, doğanın tüm renklerine sahip muhteşem güzellikleri ve insanımızın kendine has doğal hali amatör ve profesyonel fotoğrafçıların kadrajında ölümsüzleşmeyi bekliyor.

Herkesin katılımına açık olan yarışma Genel, Çiftçi, Aile Çiftçiliği Teması, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları ve Deniz Bank Çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşiyor. Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecektir.

Fotoğraflar jpeg formatta, 300 dpi çözünürlükte ve kendi orijinal boyutlarında gönderilmelidir. Yarışmaya bir yarışmacı her bölümde en çok 5 eserle katılabilir” dedi. Ayrıntılı bilgi için bkz. http://www.tariminsan.com

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın