Türk Nikon ve GFK ile İstanbul Fotoğraf Yürüyüşü 2012 (WorldWide PhotoWalk)

Türk Nikon olarak kurulduğumuz günden bu yana “Fotoğraf Aşkına” adımlar atmaya gayret etmekteyiz. Nikon’un Türkiye’deki en keyifli adresi Türk Nikon ile uzun yıllardır fotoğraf sanatını genç nesillere aşılamayı hedef almış ve kısa adını GFK olarak bildiğimiz Genç Fotoğrafçılar Kulübü olarak, Dünya ile eş zamanlı bir şekilde gerçekleştirilen fotoğraf yürüyüşünün İstanbul ayağını düzenliyoruz.

13 Ekim 2012 Cumartesi günü fotoğraf sanatına gönül vermiş, acemi veya profesyonel, kompakt veya DSLR kamera ve marka gözetmeksizin herkesi Taksim Meydanı – Burger King önüne bekliyoruz.

Saat 12:00’de bu noktadan başlayacak “İstanbul Fotoğraf Yürüyüşü” İstiklal Caddesi boyunca devam ederek Tünel’den aşağıya inilerek, Perşembe Pazarı’nda Turyol İskelesi yanında tanışma ve kaynaşma molasıyla devam edecek olup, Galata Köprüsü, Gülhane ile devam edilerek Sultanahmet meydanında son bulacaktır.

Tüm fotoğraf severler bu güzel yürüyüşe davetlidir.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın