“Türkiye’de Rüzgar” Konulu Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Dünya Rüzgar Günü, her sene 15 Haziran’da yapılan bir etkinliktir ve rüzgar enerjisine ilgi duyan herkesin rüzgar enerjisi hakkında bilgi almaları için bir fırsattır. Dünya Rüzgar Günü, gelişen rüzgar enerjisinin dünyaya yapabileceği katkıyı vurguladığı bir mesajdır.

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), 15 Haziran Dünya Rüzgar Günü’nü içine alan Dünya Rüzgar Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu “Türkiye’de Rüzgar” konulu fotoğraf yarışması sona erdi. Yarışmaya 250 katılımcı 865 fotoğrafla katıldı. Tansu GÜRPINAR, Melih ÖZBEK, Elif GÜREL ve Sami TÜRKAY’dan oluşan Seçici Kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda  birinciliğe Nuri ÇORBACIOĞLU, ikinciliğe Çoşkun AYDIN ve üçüncülüğe ise Seyit KONYALI ‘nın göndermiş olduğu fotoğraflar layık görülmüştür. Ödül alan fotoğraflar ve sergilenme hakkı kazananların listesi aşağıdadır.

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın