Türkiye’nin Çarşıları Konulu Fotoğraf Yarışması

Fotoğraf yarışmaları takvimine 2013 yılı içerisinde katılabileceğiniz yeni bir yarışma daha eklenmiş bulunuyor. SanalPazar ve IFSAK işbirliği ile düzenlenen ve konusu Türkiye’nin Çarşıları olan fotoğraf yarışması, 2013 yılı fotoğraf yarışmaları içerisinde yerini almış oldu.

Yarışmanın konusu ve amacı kısaca aşağıdaki gibi özetleniyor. 1.lik ödülü 5000 TL, 2.lik ödülü 4000 TL, 3.lük ödülü 3000 TL, 3 adet mansiyon 1000 TL ve 30 adet sergileme 200 TL olarak belirlenmiş.

Fotoğraf yarışmasına son başvuru tarihi ise 04 Ekim 2013. Değerlendirmeler 12 Ekim ve sonuçların açıklanması 15 Ekim 2013 olarak belirlenmiş.

turkiyenin-carsilari

Türkiye’nin Çarşıları Konulu Fotoğraf Yarışması

‘Türkiye’nin Çarşıları Fotoğraf Yarışması’ çarşılarımızdaki canlı ticaret yaşamının görsel bir seçkisini oluştururken bir yandan da geleneksel ticaretin geleneklerinden kopmadan e-ticarete evrilebileceğini, bu iki dünyanın birlikte var olabileceğini vurgulamak istiyor.

“Türkiye’nin Çarşıları” konulu fotoğraf yarışması hakkında tüm detayları sanalpazar.com üzerindeki bu sayfada bulabilirsiniz.

Yarışma şartnamesini indirmek için tıklayın.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın